reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Powiem wam że mi remąt już wychodzi ....uszami.
Już drugi rok się remontujemy ale to z przebudową klatki schodowej, wylewkami, stawianiem nowych ścian, okna drzwi, przebudowa dachu, itp. mam już dośc a jeszcze daleka droga do końca. Teraz mąż jest na etapie pokoju Natalki i maleństwa, mam nadzieję że do końca stycznia będzie gotowy łącznie z meblami. A kasyyyy ło matko,przydałoby się bank obrabować.
Czasem mam doła bo poszalało by się a tu tylko w tą chałpę trzeba wkładać, Po tej wypłacie myślałam coś pokupić małemu ale znów przełożyłam na przyszły miesiąc, bo trzeba się w opał na zimę zabezpieczyć a to 2000 tysiaki :wściekła/y:

reklama
Frezja wiem co to długooootrwały remont :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: My zaczeliśmy w grudniu tamtego roku czyli zaraz będzie rok !!!!! I nie mamy domu tylko mieszkanie w bloku, w którym cały czas mieszkamy podczas tych wszystkich prac :baffled: Zdecydowaliśmy się na generalny remont a że mąż to złota rączka wszystko robi sam !!!! Stad też to masakryczne tempo :no::no::no: Ale za to kasa zostaje w kieszeni naszej a nie ekipy remontowej ;-) Tak czy siak nikomu nie polecam remontu podczas mieszkania - jesteśmy już u kresu wytrzymałości ale widać na szczęście koniec :tak::tak::tak: Teraz się śmiejemy, że mogliśmy poczekać z remontem z 5 lat bo jak mały zacznie mazać i łobuzować to wszystko od nowa będzie do wymiany :))))))

a mnie znowu bezsennosc dopadla:baffled: mezus usnal ponad 2 godziny temu, a ja siedze i nie mam co z soba zrobic.. z nudow mnie na jedzonko jakies zbiera.. a juz zjadlam 2 jablka, paczke mlecznych cukierkow i paluszkow:-) ide pobuszowac w lodowce, moze sobie cos jeszcze wymysle do zjedzenia, bo smaki mnie rozne dzis lapia.. tak mi sie teraz zachcialo wiosennych kanapek:-) hi hi z kanapkami nie bedzie problemu, ale z wiosennymi to juz gorzej:-) hi hi

Witajcie z rana. Z racji tego iż jestem najdalej na zachód jak się tylko w tej Europie da to dopiera robi się u nas widno :-)
Ja ostatnio oglądając tv zobaczyłam ze facet w filmie je kanapkę z sałatą. I pognałam do sklepu bo ja tez taką chcę!!! :-)

dzien dobry:-)
dzisiaj pogoda za oknem dopisuje, takze odrazu wraca chec do zycia:-) coprawda zimno jest, ale sloneczko ladnie swieci:-) nawet to, ze dzis nie pospalam dlugo mi nie przeszkadza.. mezus sie ze mnie smial, bo poszlam spac po 2, a przed 7 juz go budzilam, bo mi sie nudzilo:-) nio i jak to stwierdzil, ze szkoda, ze tak nie wstawalam jak jeszcze do pracy chodzilam, bo wtedy mnie musial na sile z lozka wyciagac, a teraz bym mogla pracownika miesiaca dostac, bo bylabym pierwsza w pracy:-D hi hi najlepsze jest to, ze jak mi zona taty opowiadala, ze spac nie mogla prawie do rana, to stwierdzilam, ze ona ma tylko takie "jazdy", a ja napewno bede spac normalnie, nio to teraz mam:baffled:

Witajcie,
u mnie poranek też prześliczny, biało się zrobiło i słoneczko zaświeciło :) Pewnie zaraz śnieg stopnieje ale póki co jest ładnie i taka aura pozytywnie nastraja od rana :)
Ja zmykam dziś na zakupy, bo chrześniakowi na mikołaja coś muszę kupić.

Miłego dnia Dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
dzien dobry, u mnie dzis za oknami mrozno, ale swieci sloneczko wiec nabralam sil na sprzatanko i pranko ;)
A po poludniu robimy sobie z moim K wycieczke do znajomych, wiec pewnie wrocimy poznym wieczorem. Znajmoi nie wiedza, ze zostaniemy rodzicami, chcemi im powiedziec osobiscie wiec juz nie moge doczekac sie ich reakcji ;) pozdrawiam i zycze milego dnia

reklama
Bubasek widze ze ty czekasz na snieg tak jak ja:-) pociesze cie tym, ze Spaczyna niby mieszka niedaleko mnie i u niej byl snieg, a u mnie sloneczko od rana..

Do góry