reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Kochani !!!
Dawno tu nie zaglądałam i widzę mnóstwo u Was się dzieje :rofl2:
Spaczyna - przeczytałam Twoją historię i aż mnie zmroziło. I znowu ten sam banał,że zdrowie najważniejsze w życiu :tak: Najświętsza prawda.!!!! Bardzo się cieszę, że wszystko już w miarę w porządeczku, no ale tak czy siak trzeba na siebie uważać !!!!
Gratuluję dziewczynom, które dowiedziały się w międzyczasie kogo noszą pod sercem !!! Z tego co się zorientowałam to zdecydowana przewaga chłopaków :-)
Koga najserdeczniejsze urodzinkowe życzenia - sama wiesz o czym najbardziej marzysz i właśnie tego życzę Ci z całego serca !!!!!:tak::-)

U mnie też pada śnieg :happy: Zaczął ok 14 i pada cały czas - wygląda to bajkowo i nastraja (przynajmniej mnie) optymistycznie - świątecznie :-) Już nie mogę się doczekać....

Co do seksiku to mój mąż też ma zahamowania i zawsze mnie to bawi i rozczula, bo po pierwsze to nasza druga ciąża, a po drugie za każdym razem zadaje te same banalne pytania i dopiero jak rozwieję wszystkie jego wątpliwości przechodzi do dalszego etapu :-D

U mnie humorek jak najbardziej pozytywny - ja w ogóle w ciąży jestem zadowolona, zrelaksowana, uśmiechnięta i miła :tak:Tak samo za pierwszym razem i tak samo tym razem. Niektórzy (złośliwcy :-)) stwierdzili, że powinnam ciągle zachodzić w ciążę bo ten stam mi służy :-D Ale to chyba prawda...

Acha !!! Dzisiaj jest dzień życzliwości więc uśmiechajmy się dziewczyny !!!! :-):happy::tak::-D

reklama
Koga wszytskiego najlepszego :blink: z okazji urodzinek!!!!

Pogoda paskudna, ale reszta dopisuje;-) chociaż troszkę sie zdenerwowałam ponieważ zamówiłam sobie pralkę ponad tydzień temu przez internet i jeszcze mi nie doszła i gdzie dzwonie to nikt nic nie wie:wściekła/y: podaja mi nr przesyłki a jak dzwonie do firmy przewozowej to nie mają takiej przesyłki:angry: normalnie nerwów to do nich trzeba!! I moja pralka gdzieś sie plata tylko nie wiadoma gdzie.
Musiałam sie komus wygadać bo w pracy sama siedzę :-D

pozdrawiam

koga sto lat:)

tak nawiazujac do tej lampki wina ja mam takie slabiotkie tata mi z wloch przywozi i powiem ze mi lekarz pozwolil poniewaz czerwone winko uzupelnia czerwone krwinki przy anemi wiec ja sobie taka lampke malenka nawet nie cala tylko pol to pije bezrozrabiania z woda(uwielbiam czerwone wino i niemoglabym go zabic:-)) ostatnio pilam w poniedzialek i wiem ze jeszcze sie napije. w ciazy z julka pilam winko raz w MIESIACU MOZE DWA RAZY i powiem wam ze po cesarce mimo duzego uplywu krwi mialam wyniki ksiazkowe takie dobre lekarz mi to wytłumaczył ze to dzieki tej lampce wina mialam nadmiar czerwonych krwinek i dlatego uniknelam anemi, niewiem moze sie on niezna ale ja tam mu wierze:-D

maz wlasnie wyciaga sanki z piwnicy i idziemy z julia na spacer zakupy se odposcilam bo niewiem na jak dlugo snieg u nas zagosci:-)

Hej,dziękuje dziewczynki za ciepłe słowa:tak:
No ten mój chłop może nie ideał,ale nie taki zły.Po prostu dużo spraw się zwaliło na raz,stres itp.Ale nakrzyczeć nie zaszkodzi:-p
Szopka,no Twój synus młodszy.Mój to przynajmniej sam do kibelka pójdzie,coś mi poda,pomoże,sam się pobawi.(to a propos tych dzieci na starość:-p).
Problem właśnie z chodzeniem na dwór.Mieskzamy tu króciutko,nikogo nie znam.A zadupie takie,że żadna koleżanka nie przyjedzie:sorry2:
No nic damy radę,byle by małe siedziało na miejscu.
I tak ktoś mi już dogadał,że wiedzialam na co sie decyduję:dry:.Fakt.Ale kiedyś dzieci trzeba mieć.I tak to juz 3 moja ciąża.A nikt mi nie zagwarantuje,że potem (jak M wiekszy) było by mniej kłopotów.
Hmm co tu jeszcze.Seksik? A co to?:-p U nas zakaz całkowity od "zrobienia" dzidziusia czyli w lipcu,aż do końca czyli gdzieś do maja:zawstydzona/y:
Koga wszystkiego naj naj,dużo zdrówka i szczęścia:tak:
To skorpion jesteś,jak mój chłop.Miałwczoraj,no tylko trochę większe:sorry2:
Miłego wieczoru.Moje chłopaki zaraz pizzę będa piekli.Ciekawe co im wyjdzie:-D
Pa.

koga wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzinek:-) zdrowka dla ciebie i malenstwa, nio i szczesliwego rozwiazania:-)
dziewczynki, ale wam zazdroszcze tego sniegu.. u nas, szaro buro i pada deszcz do tego, takze nawet nieprzyjemnie sie za okno patrzy:baffled:
my z mezusiem planujemy remont od przyszlego tygodnia, bo T sie urlop zaczyna.. wiele mu nie pomoge, wiec wszystko spadnie na niego.. ale bede mu za to pyszniutkie obiadki gotowala:-) poszaleje troche w kuchni, jak w remoncie nie bede mogla mu nic pomoc:-) a jesli chodzi o niego, to jest mega wyrozumialy.. czasem to ja go musze sprowadzac na ziemie, ze jestem w ciazy, a nie poloznie chora.. on jest przeszczesliwy jak zwykla zupe na szybko ugotuje, a i tak uwaza, ze sie zapewne bardzo przy tym umeczylam:-) hi hi wiec jak ostatnio mnie ogarnela fantazja kulinarna, to pozniej kazal mi odpoczywac, a on wszystko robil, czyli sprzatal, zmywal i sie psami zajmowal.. takze ja nie moge narzekacna niego narzekac;-)

reklama
Do góry