reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam się i ja wtorkowo :tak:
Wracam po małej przerwie na naprawę komputera .

Chyba kończy mi się pokarm, może to przez stres, którego ostatnio mam niemało:no:
Najważniejsze, że Hania te pierwsze pół roku dostawała cyca. Już ją dokarmiam bo cały czas jest głodna.
Trochę mi szkoda:-(
Kochana, nie przejmuj się i tak dałaś małej to co najlepsze tak długo. My jeszcze jesteśmy na samym cycku, ale przymierzamy się do wprowadzenia pokarmów :tak: Ciekawa jestem jaką będzie miał minę, bo ostatnio żal przy nim jeść tak żałośnie patrzy :sorry:
A my w piątek idziemy ze starszym na zabawę Halloween, tyle że nie ma fajnych kostiumów:eek: Poszukiwań ciąg dalszy

reklama
Czesc! Witam sie raniutko, bo starsza na wycieczke sie szykuje, Julcia grzecznie sama w łóżeczku, a sredniak jeszcze przez 5 minut spi :-D Dzien zapowiada sie spokojny - poza rosnącą stertą prasowania . Ale z tym zawsze mam tak samo. Wrednosc przedmiotów martwych, czy jak? ;-)
Trzymajcie sie cieplutko, dzisiaj ma byc zimno. Sylcia - szybkiego powrotu do zdrowia.
Wojtusihania e-caluski z okazji polroczku dla Hani i oby to faktycznie byly tylko zabki.

U mnie już starszyzna wyprawiona do szkoły...najstarszy też na wycieczkę pojechał:-D:-D:-D,a mały szkodnik bawi się na podłodze.Dietka mleczna przyniosła oczekiwane efekty i wysypka jest bledsza,a to już sukces!!!!!

oj ciężko, mała cały dzień płaczliwa, ale wyraźnie zęby jej dokuczają:zawstydzona/y:
Ślina płynie strumieniami, wszystko, dosłownie wszystko ląduje w buzi i czasem z niespodziewanie ryk.
Na szczęście mała teraz śpi:sorry::sorry: Jej braciszek też, więc mama ma chwilę żeby odpocząć i choć raz zjeść obiad w spokoju.
Tylko jeszcze psa nakarmię i wypiję jakąś kawkę ( zbożową;-)).

Ja tez sie witam!!!!

ja juz dawno po kawusi i po spacerku. Wlasnie niedawno wrocilismy, a Filip jeszcze spi na balkonie. :-):-) Zawsze sie wkurzam , bo jak wchodzi sie do nas do klatki to "facet gada - drzwi otwarte,prosze wejsc. ...." :rofl2::rofl2::rofl2:i wtedy Filipek sie budzi , ale dzis tylko otworzyl jedno oko na "pana" i zasnal. :-D:-D:-D

Na spacerku zahaczylam o galerie i kupilam juz druga w ciagu tygodnia bluzke Filipowi i dresy....mezus mnie ochrzani !!!:laugh2::laugh2: ale co tam wczoraj dostal pierwsza wyplate "polską" wiec cos sie kazdemu nalezy hihihih:rofl2::rofl2:

oki ide cos z obiadkiem pokombinowac!!! buziaki

reklama
wieczór spokojny, oby nocka była ok;-)
Hanusia jest spokojna, ale śpi ze mną w łóżku, a co tam, mała jest, Wojtek taż z nami spał, a teraz mówimy mu że jest dużym chłopcem i tacy duzi jak on, maja swoje łóżeczka. Na szczęście mały wszystko co mówimy rozumie. :-):-):-)
Zresztą już nigdy więcej nie będę miała takiego maluch, a dobrze jest tak przytulić taką małą istotkę:tak:

Do góry