reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Pobudka była dzisiaj koło 4 nad ranem - i trzeba było przebrac papmpersa - przesikany nie pasowal ;-). Więc Jula całkiem przypadkiem znów przypomniała o sobie, bo urodziła się o 4:15 :-)
Goniu dzięki za pamięc. I faktycznie super prezent z tego gratisu do pieluch wyszedł :tak:

Ja już po sniadanku, kawcie zbożowej i kawałku stefanki. Miłego czwartku dziewczyny :-)

heja laski!!!!

witam sie zmarznieta ,ze szoooookkkk:szok: wczoraj od wieczora nie mamy cieplej wody i nie grzeja....od rana wydzwaniam do spoldzielni , ale jeszcze sie nie dodzwonilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patewka to nasze maluchy dziś razem świętują :-):-):-) wiec e-buziaczki przesylam i niech zdrowo rosnie :happy::happy::happy:

Pozdrawiam i ide kawke robic !! milego dzionka

aha83 całuski również da Filipka:-) i dużo ciepełka wam życzę:-)

Kto jeszcze dziś świętuje? Przepraszam tych o których nie pamietam:sorry: :zawstydzona/y:Ale życzonka slę a jak:happy:

heja laski!!!!

witam sie zmarznieta ,ze szoooookkkk:szok: wczoraj od wieczora nie mamy cieplej wody i nie grzeja....od rana wydzwaniam do spoldzielni , ale jeszcze sie nie dodzwonilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kurcze, to w Stolicy takie rzeczy się dzieję :eek: - to wypadajcie do jakiejś Galerii się nagrzać :tak:
Całuski Filipkowi i innym miesięczniakom :-)
U mnie szaro buro i do kitu, do tego libido nawala :zawstydzona/y:

reklama
u mnie juz cieplo .... jest i woda i grzeja!!!! Zalatwione

Patewka ja mieszkam na mokotowie...... niedaleko galeri mokotów. Nie znam Warszawy.... wiec tak tylko mogę określić swoje położenie :-):-):-)

Jeszcze Viola1978 jest z Warszawy ...... wiec moze jakies wieksze spotkanko uda sie zorganizowac. Tylko , ze Viola pracuje i ostanio cos jej nie widac :sorry::sorry:

Do góry