reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam mgliście!!!!

Zyję ale nie ciekawie...pożarłam się ze starszą córką i teraz mnie wyrzut sumienia gryzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie lubię takich poniedziałków i muszę z tym coś zrobić...

famme- to masz przegwizdane z noskiem....ja wolę mieć przez 2 tygodnie kaszel niż przez tydzień katar bo wtedy po prostu umieram:eek::eek::eek:

Chorutkim powrotu do zdrowia życzę!!!!!

reklama
Hejka:D

Przyszłam sie pochwalić ze Oliver ma pierwszego ząbka:-)-prawa dolna jedyneczka,waży 8740 i jest 73 długi:szok: przeszłam na mleko bebilon comfort i mały prawie juz nie ulewa,a ulewał dużo i to po tym smierdzącym pepti ,ktrego juz nawet pic nie chcial i nutriton dodawanz nie pomagal,teraz pije chetnie i nie ulewa wlasciwie

ząbków gratuluje!

sylcia u nas na kwietniu taka osoba też była co na 2 kontach szalała i obrazała ludzi na wątku otwartym... to sa TROLE DO ZNISZCZENIA

almani i jak krzesełko sie spisuje?

Heja laseczki!!!!!

Gratuluje ząbków!!!!!!!!!. U nas też chyba drugi idzie, bo Filip maruda pełną gęba jest :-):-)
U nas dziś deszczowo, nie wychodze dzis chyba nawet na krok. ;-);-)

reklama
NO HI MAMUŚKI:-D
gratulacje ząbków :-):-) my na razie czekamy ale ponoć idą i idą;-);-)

Zuzia ładnie już zaczęła spać. Odkryłam dlaczego się budziła po prostu było jej za gorąco pomimo że grzejnik ma zakręcony w pokoju. Ale spała pod kołderka z Foretti i pewnego wieczoru sama się odkopała i spała od 20tej do jedzenia czyli do 5rana. ja ja przykryłam ale tylko nózki i troche brzuszka. Na drugi dzień wyjełam zapasową kołdre cieniutka taka z ikei sa takie z fizeliny uciełam na wymiar powleczenia obszyłam i jest cieniutka kołderka. Zuzia juz od 4 dni spi super. jak zasnie o 20tej to wstaje o 5 rano zje i troche jeszcze pospi do 6-7 max:-):-):-)

Do góry