reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witajcie Kwietniówki. :-)
Trochę mnie nie było, ale na swoje usprawiedliwienie mam, że przez ostatni tydzień wizytowały u mnie mama i babcia i czasu na BB nie starczyło. :sorry:

Witam nowe Kwietniówki! :-)

Gratuluję pierwszych i kolejnych ząbków! :-)

Buziaki w stópki dla 6-miesięczniaków! :-)

U nas idą cztery następne zęby :szok:: górne jedynki i kły, gdzieś zapodzaiły się dwójki. :szok: Julian marudka, wszystko pcha do buzi i próbuje gryźć jak wygłodniały rekin. :-p

Byliśmy dzisiaj z wizytą w pierwszym żłobku. I muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało :tak: i teraz jesteśmy przekonani, że towarzystwo innych dorosłych i dzieci wyjdzie Julianowi na dobre. :tak: Na widok opiekunek aż piszczał z radości i od razu z nimi gadał, był bardzo zainteresowany tym co robią dzieci. :tak: Mamy do obejrzenia jeszcze jeden żłóbek i potem zdecydujemy który będzie lepszy i zaczynamy.

a ja wlasnie po obiadku, schabik z ziemniaczkami i surowka i marzy mi sie polezec ale niestety pranie powiesic i pozmywac ktos musi:confused2:Zębolek spi, dzisiaj od 7 rano byl marudny pewnie przez tego zabka:tak: i raczek z buzi nie dal sobie nawet wyjac:sorry:
do pozniej:cool2:

Rano zajrzałam ale nic nie napisałam:no::no::no: nie ładnie z mojej strony....

Dziewczyna najmłodsza skrzypi jak cholera.Traktujemy ją hasco septem.Smoczek aventu przyjął się świetnie na noc wyciągnęła 200 mleka z kaszką na 2 biegu;-);-);-) ter śpi....

Dobranocka...

Za późno weszłam żeby załapać się na kawkę :tak::tak::tak:

hejka:) a ja dzisiaj po obiedzie to znaczy po 15tej zostawiłam męża z dwójka dzieci i wybrałam sie do galerii na zakupy:-D:-D:-D kupiłam kurtkę na zimę, szalik, rękawiczki i czarne spodnie rurki czaderskie:) Straciłam kasy ze ho ho masakra ale opłacał się bo mężowi się podobała i kurtka i spodnie:-) spodnie najbardziej no i ja mam super humor przez to bo od porodu nic porządnego sobie nie kupiłam jedynie buty na zime kozaki tez czaderskie:-D:-D
nic ide sie wykapac i spac bo padnieta jestem przez te zakupy:tak:

reklama
Witam!!!

Caro gratuluje zakupkow.:tak::tak: Ja tez juz mam za soba poporodowe zakupy. Poprostu czułam się jak w niebie....kupując ten sam rozmiar co przed ciążą :-):-):-):-)

MaDunia
z tymi zębami to jakas podejrzana sprawa ;-);-);-) No właśnie gdzie dwójeczki się zapodziały ???

miłego dzionka dla mamusiek i maruderków :rofl2:

Do góry