reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ma_Dunia, to jak już będziesz miała to menu, to wrzuć to na kwietniówki dla pożytku publicznego. w końcu wszystkie przyjmujemy gości, a czasem zaćmienie inwencyjne nas zalewa:-D
a tak w ogóle, to cześć:cool2:

reklama
Witajcie leniwce!
Coś widzę, że mam przegwizdane na całej linii. Wy się wysypiacie, pichcą wam mężowie .... a u mnie d***. Nocki zarwane co do kulinariów to jestem zdana na siebie i ogólnie klops.
Dziś byłam w supermarkecie, a małego gilka zostawiłam z sąsiadką. Jakoś dziś jest gorzej i gilki zielonkawe się robią :zawstydzona/y:. Chore dzieci to masakra.
Sprzątanie w proszku i ogólnie nie mam nastroju, a jeszcze dobiłam się wchodząc do swojego ulubionego sklepu odzieżowego i widziałam takie fajne ciuchy :sorry:.
Chyba jestem masochistką.:eek:

witajcie
my już po sprzątaniu, zupa ugotowana, nawet spacer zaliczyliśmy

a to wszystko bo nie wlaczałam wcale kompa...
niestety, bb uzależnia więc korzystam kiedy mam wszystko zrobione i młody śpi

zdrówka chorowitkom życzę!

Witam wszystkich!

Adusia
zdrówka dla małej!

Mandarynka napisałam już w tej sprawie do Administratorki. Dospęp pewnie będziesz miała na dniach. Dam Ci znać na pw jak dostanę potwierdzenie. :-)

Dziękuję! Mam już dostęp! :-)

Mnie też dopadł katar i trochę gardło boli.
Na razie jedynie Agatka z całej rodziny dzielnie i zdrowo się trzyma :tak:
Wczoraj do bardzo późna siedziałam, bo pracowałam.
Myślałam, że już weekend mam i będę ię kurować, ale jutro nieoczekiwanie praca znów wypadła. Na szczęście tylko 2 godziny.
Dobranoc.

reklama
no to cos jak u mnie ;-)
niestety to chyba nasza rzeczywistosc.

moja mala zaczela znow sie budzic tylko tym razem bo nie umie sie przekrecic z brzuszka na plecy i ryje o pomoc jak sie przekreci na brzuch i tak dwa razy dzis a tak czy siak ja nie pospalam bo wrocilam do pracy

kochana no tez mi sie zdaje ze to juz taka rzeczywistosc ;/

sylcia, klucha podsyłam słonca :-)

ma_dunia hihi no...pochwal sie przysmakami na kulinariach :-)

Dziekuje za slonko :))

DObrej nocy zycze mamunki :))

Do góry