reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam szanowne Panie!
Pobudka o 6 jest bez wątpienia bolesna :zawstydzona/y:. Ale na szczęście dzidź dżemie więc luzik. Idę zaraz kawkę parzyć i może upoluję coś w lodówce na śniadanko?:sorry:

reklama
Witam wszystkich:-) Pobudkę miałam jakoś o 6:30, o 7:30 Ala dostała kaszkę, a teraz drzemie sobie....jak zwykle zamknęła jedno oko, a drugim przymkniętym zerka na mnie:-)
Pogoda niestety taka nijaka....bu:-(

ja tez juz jestem i pewnie znow tylko na chwile bo do pracy dzis na 16 padam na morde moja cora budzi sie na zarcie 3 razy i zawsze 150 zje ja nie wiem co jej jest ona tyle mleka nie je w dzien

Witajcie sobotnio. :-)

Pogoda byle jaka. :confused2:

Moje chłopaki posnęły, a ja doczytuję BB. ;-) W planie mam jeszcze zakupy, bo w lodówce mam tylko światło. :-p A potem na dworzec po mamę i babcię.

Miłego dnia. :-)

Hejka A u nas pogoda a niebo lepsza niz wczoraj :)) Obiadku dzis nie robilam wyciagne cosik z zamrazalnika :)) Damiano sam zaproponowal bym sie nie zajmowala dzis obiadem :)) Bylam na kawce a pozniej na miescie i po kupowalam kilka rzeczy ale najbardziej jestem zadowolona z kurteczki i czapusii oraz rekawiczek dla malej :))

Witam popołudniowo!!!!

Coś cisza...ale co się dziwić sobota:tak::tak::tak:.U nas powrót do formy trwa wysypka jeszcze jest ale już nie swędzi i zdaje się że przeszła do defensywy i się wycofuje;-);-);-)

Dziękujemy za życzenia zdrowia...przydały się okropnie:-):-):-)

hejka
dzisiaj jakos nie mam na nic humoru, poklocilam sie wczesniej z M na szczescie juz pogodzeni jestesmy:sorry: na dworku pogoda do d...., wiec siedzimy w w domu. Kondzio dzis troche marudny nie chcial jesc kaszki, teraz lezy na macie i sie bawi:-p
no nic spadam wrzucic cos na zab:-p

reklama
Do góry