reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Dzień dobry wszystkim:-) Ala marudziła w nocy...zazwyczaj o 4 rano dostawała ciut mleczka z piersi i zasypiała przytulona do mamy...dziś niestety dostała herbatki i mama jej nie przytuliła...przeziębiłam się i nie chce jej zarazić:-( mam nadzieje, że mi szybko przejdzie...czuje się paskudnie.

reklama
hejo mamuski Nie bylo mnie bo musialam poinstalowac kilka rzeczy na kompie :)) Ale teraz juz na stale jestem :))
U mnie pogoda zaczyna byc rewelka slonko swiecii bardzo :) A wiec musze szybko zrobic to co musze Obiadek a pozniej spacerek i kawka z kolezankami :))

Milego dnia :))

Ależ ci zazdroszczę :zawstydzona/y:. Też tak chcę :sorry:
szczęśliwa - spróbuj rozgrzać sól na palelni, przesypać do środka pieluchy tetrowej lub flanelowej i połóż się na tym (oczywiście bolącym uchem) Zdrówka !!!
Metoda rewelacja mnie na ucho pomogło:tak::tak::tak: i też chcę się wyspać bo dziś to była jedna wielka pomyłka:no::no::no:
Dziewczyny jest szansa, by przywrócono mi dostęp do wątku zamkniętego?
Dobranoc
Pisz do moderatorek,a ja swoją drogą zapytam na zamkniętym:tak::tak::tak:

Dziś jestem ultra i mega wściekła i niewyspana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W skrócie Tina dostała wczoraj wysypki,antybiotyk odstawiony po telefonie do lekarza o 19 ( a o 18 podałam jej kolejną dawkę bo wcześniej nie widziałam krostek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) od 2 w nocy bardzo źle spała bo ją wszystko swędziało na 13 do lekarza idziemy....

...
Dziś jestem ultra i mega wściekła i niewyspana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W skrócie Tina dostała wczoraj wysypki,antybiotyk odstawiony po telefonie do lekarza o 19 ( a o 18 podałam jej kolejną dawkę bo wcześniej nie widziałam krostek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) od 2 w nocy bardzo źle spała bo ją wszystko swędziało na 13 do lekarza idziemy....

Ojjojojoj bedzie dobrze Szkoda niunii :((

ucho zalepione olejkiem i buszuje na allegro bo siedziec w domu musze...jak ja nie lubie siedziec...

słonca zazdroszcze bo u nas ciemno tak jakos...

u mnie też szaro, buro i byle jak

nawet kot się kimnął, nos w kanapę schowal

nam się rano upiekło bo byliśmy u lekarza i przy tej okazji zaliczyliśmy 1,5h na dworze, wtedy jeszcze nie padalo i świeciło slońce

hej
adusia wspolczuje:-(
almani zdrowka zycze:cool2:

my wciaz w trakcie rozpakowywania, musze w koncu ubrania poukladac, kuchnia i salon juz ogarniete, trzeba tylko jeszcze umyc porzadnie lodowke, no i zosatly mi do ogarniecia pokoje, poki co mlody spi u nas bo w jego pokoiku M zaczyna remont w weekend:-pw koncu bedzie mial swoj kacik:-)
nie wiemy tylko jak podlaczyc zmywarke ktora jest w kuchni bo wszystko pieknie dziala tylko nie napuszcza wody a moj M sie nie zna na zmywarkach:baffled:
no nic lece robic obiadek bo podloga juz wyschla:-p

Pogoda w Łodzi piękna...tyle że humor mi średnio dopisuje.Po lekarzu...mamy uczulenie na Augumentin czyli na penicylinę....mała w tej chwili obsypana od stóp do głów.Męczy się strasznie i drapie,na noc Ketotifen na alergię....

Kurcze, Adusia, no to się porobiło...:eek::szok:
musiałaś się nieźle nastraszyć, a i teraz malutka też pewnie niespokojna. przytulam wirtualnie, zeby było lepiej...

reklama
:-)Cześć.
Trochę zaniedbałam ten wątek, ale jakoś czasu mi wiecznie brakuje. :sorry:
U mnie powrót lata :tak:, piękna pogoda tylko jak dla mnie za gwałtowna zmiana. :confused2:

Mandarynka napisałam już w tej sprawie do Administratorki. Dospęp pewnie będziesz miała na dniach. Dam Ci znać na pw jak dostanę potwierdzenie. :-)

Do góry