reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

W głowie wali mi młot pneumatyczny, a z nosa cieknie mi Amazonka...:sad: Chyba będę musiała iść do lekarza....ech...nienawidzę być chora:wściekła/y: Ala chyba wyczuwa mój kiepski nastrój bo od rana jest paskudnie marudna....dobrze, że jej tatuś umie się nią ładnie zająć...niestety na głowie mamy pakowanie i trudno mu się rozdwoić...

reklama
Ja też ostatnio zaniedbałam wątek. Ale to dlatego że siedzę również na innym forum i ciężko mi było się oderwać stamtąd, bo działo się, oj działo...Ta która odwiedza czasami Maluchy.pl wie o co chodzi...
...wciągnęłam się tam jak w brazylijską telenowelę:-D
No ale obiecuję że nadrobię tutaj, bo szkoda mi było nie pisać z Wami. No fajne jesteście:-)

Ja też ostatnio zaniedbałam wątek. Ale to dlatego że siedzę również na innym forum i ciężko mi było się oderwać stamtąd, bo działo się, oj działo...Ta która odwiedza czasami Maluchy.pl wie o co chodzi...
...wciągnęłam się tam jak w brazylijską telenowelę:-D
No ale obiecuję że nadrobię tutaj, bo szkoda mi było nie pisać z Wami. No fajne jesteście:-)
o widzę kolejna Lublinianka..:-)mnie tez dzisiaj glowa boli strasznie, Hanka marudna, mało zjadła...ehh te niejadki :-:)-:)-(

uciekam na kolacyjke i czekam na malza :))

buziaki:szok::happy:

Dobry wieczór!
i... Dobranoc!!!

U nas wsio OK, gorączki dziś brak, pół dnia na dworze, bo pogoda jak w lecie.

Zdrówka wszystkim małym i dużym pochorowanym!!!!!!!

I spokojnej nocy!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
U nas przeziębienia ciąg dalszy ...:zawstydzona/y:
Byłyśmy u lekarza i nic nie widać, żadnych ognisk. To dobrze, byle nic się nie rozwinęło :tak:
Jak ja marzę, żeby się wyspać :sorry:
almani - do lekarza marsz :tak:. Koniecznie musisz coś zaaplikować:sorry:
Buziaki i przespanej nocki!
Tak patrzę, że chyba Lublin dominuje no i jeszcze Kraków .... a Białystok ...

Dzień dobry wszystkim:-) Chyba obejdzie się bez lekarza bo dziś mi znacznie lepiej:tak:
Ala ten weekend będzie miała ciekawy-dziś odwiedziny u pradziadków, jutro u cioci, a pojutrze u naszych znajomych....młoda uwielbia chodzić w nowe miejsca, w których jest pełno nowych ludzi- najbardziej lubi supermarkety w związku z tym:-)

Witam w piątkowy ranek!!!!

My już nie śpimy od 5:40 .... :sorry::sorry::sorry: ale w nocy nie było wstawania, jak Filipek zasnął przed 21 to włąsnie po 5 obudził się na jedzonko. Zwykle budzi sie o 2-3 i potem 7.

oki zaczyna sie marudzenie , wiec ide go odlozyc do lozeczka.

milego dnia

Cześć. :-)

U mnie zapowiada się słoneczny dzień :tak:, choć na razie jest zimno. :confused2:

Jutro pzyjeżdżają do nas w odwiedziny moja mama i babcia, zostaną ponad tydzień. :laugh2: Julian będzie zachwycony, dwie kobitki do czarowania i to na okrągło. :-p

Muszę zrobić listę zakupów i jadłospis na ich pobyt. Jak mamy gości to zawsze mam wielką ochotę na pichcenie różnych pysznych i niecodziennych rzeczy. :tak:

Miłego dnia. :-)

reklama
Nareszcie wyspana!!!! Po syropku spała do 5:szok::szok::szok: a później o 7 ja musiałam wstać bo starszak do szkoły szedł na 8,a Tina o 7.20 się obudziła:cool2::cool2::cool2:.Wysypka jeszcze gości ale już jest mniej dokuczliwa;-);-);-)

Chorowitki trzymajcie się i gilom się nie dać!!!!!

Ja dziś jabłecznik pitraszę!!!

Do góry