reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć dziewczyny!!!!

Ja to jestem z tych leniwców i jak idę do fryzjera to fryzura musi być samo układająca się:cool2::cool2:

mam identyczne podejscie do tej kwestii. Najbardziej wymyślne akcesoria do stylizacji włosów jakie mam to odzywka termoochraniająca i prostująca włosy i prostownice ( z której de facto korzystam raz w miesiącu jak akurat mam natchnienie ). tak to tylko umyć wysuszyc, pociągnąc jedwabiem i poczesać i ready. Ostatnio sie zastanawiam jak to bedzie z córeczką. Bo wiadomo dziewczynki to lubia jakies warkoczyki, loczki, spineczki i inne wydziwiasy, a ja w tej kwestii kompletnie zielona jestem, jedyne co potrafie to warkocza najzwyklejszgo zapleść i to jeszcze takiego nie od samej góry tylko co na koncu sie robi i zawsze krzywy wychodzi...
na jakis instruktaż gdzies bym sie musiała wybrac:rofl2:

Mnie chyba tez jakies przeziębionko łapie, bo coś gardziołko zaczyna boleć i jakoś ogónie coś nie za luxusowo sie czuje ;// :-(
a jeszcze to zimno bo nie grzeją brrrrrrrrrrrr

a rano takie wiatrzysko było ze jak uchylilam balkon zeby sierściucha wypuścić to mało mnie nie wywiało na zewnatrz :szok:

wogóle rano sie budze - a męża brak. wstaje i szukam ni ma. pies w domu wiec na spacer nie polazł. nakarmiłam mała,siebie, pije kawke i myśle:
kosmici porwali?
uciekł?
do koscioła polazł ?? :szok:
telefon zostawił wiec nawet nie ma jak zadzwonic.
No ale zanim kolejne scenariusze mi wpadły do głowy, pojawiło sie moje nieszcześćie, czarny i ukopcony jak górnik.
Okazało sie ze sobie pojechał w nocy na akcje gaszenia pożaru stodoły pare wiosek dalej. No i tak se do południa w niedziele sianko kopcące przerzucał :cool: Teraz odsypia

reklama
No to niezły sposób na spędzenie niedzieli! ;-)

Co do włosów u mnie też lecą garściami, wiec cały czas zwiazane. Może kiedyś to minie, są gorsze przypadłosci ;-)

Cześć:cool2:
A ja napiszę herezję - cieszę się, że mi włosy wypadają, bo będę miała baaaardzo mocny argument do obcięcia się na krótko:-p
Spokojnej nocy!

Dzień dobry wszystkim:-)
Jak wam noc minęła? Mi Ala coś marudziła ale ogółem ok;-)
Ach i zauważyłam, że młoda to zazdrośnica-jak tylko chcemy się z jej tatusiem przytulić a ona to widzi to od razu wydaje pełne żalu i niezadowolenia dźwięki:-p nie wiem jak sobie za te trzy lata poradzi jak się starać jej rodzeństwo pojawi:-)

A ja wstałam z ogromnym bólem łowy...kładłam się z nim spać , ale przez noc nie przeszło...

Idę dzisiaj trochę powyginać śmiało ciało na pilatesie to może przejdzie...

Witam!!!!

Najświeższe wiadomości z placu boju:

Gorączka w nocy jak diabli 39,,,,więc to chyba nie zęby???? Tylko co ??? Apetytu zero 100 mleka wczorajszego obiadku nie tknęła więc zamrożony;-);-);-).Teraz temperatura oscyluje w okolicy 38 stopni.Wieczorem jadę do przychodni!!!!!

reklama
Do góry