reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cze Babki:-)
witam nowe Mamuśki:tak:

Sylcia kolor i cięcie konkret:tak: kurcze, zmieniłabym coś na swojej głowie, ale jakoś ani na cięcie nie moge się zdecydować, ani na inny kolor...

Buziaki!

Sylcia często mam taki kolor:-) Jest świetny:tak: Cięcie też bardzo mi się podoba. Ja niestety w ciąży coś zaniedbałam włosy. No ale ostatnio była u fryzjera:) cięcie jest takie zwyczajne, a kolor mój naturalny ale to dlatego, że czasu i pomysłu nie miałam....już niedługo postaram się o coś bardziej interesującego:-p

noo ja tez mam malo czasu na zadbanie o siebie jedynie jak mala idzie spac to sie soba zajmuje ... wiec dziennie spedzam godzinke okolo 23 w lazience Prysznic kremy na piersii pupe cialo rece nogii wlosyyy ... duzo tego duzo do robienia wiec rano czy w ciagu dnia nie mam czau ... A wlosy gfarbowalam wczoraj po 23 ;/

Ha-ja mam swoją godzinę na smarowanie i dbanie o siebie o 19:-) Tatuś wtedy spędza czas z Alą-karmi ją, usypia i takie tam, a ja mam czas dla siebie:-)
Choć dziś Ala nie chce zasnąć więc przesunie mi się to na potem;p

noo ja tez mam malo czasu na zadbanie o siebie jedynie jak mala idzie spac to sie soba zajmuje ... wiec dziennie spedzam godzinke okolo 23 w lazience Prysznic kremy na piersii pupe cialo rece nogii wlosyyy ... duzo tego duzo do robienia wiec rano czy w ciagu dnia nie mam czau ... A wlosy gfarbowalam wczoraj po 23 ;/

Kooobieto:-D:-D:-D,zawstydziłaś mnie o 23 to ja śpię,jedną z niewielu rzeczy czym się smaruję to oliwka mojej córy na nogi bo skórę mam strasznie suchą....i krem garniera czerwony do dłoni.Mnie moja fryzjerka lekko zirytowała bo lubię intensywną czerwień i do tego ciemniejsze pasemka......a mam na głowie popłuczkę po czerwieni i dużo jasnych a mało ciemniejszych pasemek,za to ścięła mi włosy OK teraz je zapuszczam.....ciekawe jak długo;-);-);-)

Dobranocka!!!!

Hej lasunie!
Ja ostatnio tu bardzo gościnnie bywam :tak:.
sylcia - kolorek i cięcie spoko, a kolczyki - no cóż moja Majka byłaby zachwycona :-). Bardzo ci w tym ładnie :tak:

sylcia - jestem zachwycona Twoimi kolczykami:-p Co do kolorku to spoko:-) A z fryzurką to ja czekam na zdjęcia już ułożonych:-p...no maniaczka jestem...

A Leo ostatnio wypiął się na mleko i nie chce go pić... jedynie daje radę w postaci gęstej kaszki i pure mleczno- ryżowego np. z dynią, wszystko musi być podawane łyżeczką:crazy:
W ogóle ostatnio ledwo daję z nim radę. Dziecina szuka zębów i znaleźć nie może, a męczy sie przy tym niemiłosiernie, no i przy okazji mnie:sorry:

reklama
Kooobieto:-D:-D:-D,zawstydziłaś mnie o 23 to ja śpię,jedną z niewielu rzeczy czym się smaruję to oliwka mojej córy na nogi bo skórę mam strasznie suchą....i krem garniera czerwony do dłoni.Mnie moja fryzjerka lekko zirytowała bo lubię intensywną czerwień i do tego ciemniejsze pasemka......a mam na głowie popłuczkę po czerwieni i dużo jasnych a mało ciemniejszych pasemek,za to ścięła mi włosy OK teraz je zapuszczam.....ciekawe jak długo
Dobranocka!!!!

No ja niestety o tej porze nie spie nigdy w sumie ;/ A co do zapuszczania To ja nie potrafie ;/ Zawsze ubzduram sobie cos nowego :)

Hej lasunie!
Ja ostatnio tu bardzo gościnnie bywam :tak:.
sylcia - kolorek i cięcie spoko, a kolczyki - no cóż moja Majka byłaby zachwycona :-). Bardzo ci w tym ładnie :tak:

U mnie Nadina tez byla zachwycona Wyrwala mi je z uszu i ciagnela za nie :)

sylcia - jestem zachwycona Twoimi kolczykami:-p Co do kolorku to spoko:-) A z fryzurką to ja czekam na zdjęcia już ułożonych:-p...no maniaczka jestem...

Dziekuje bardzo :)) Zawsze moge poczta wyslac kolczyki U mnie kosztuja kilka euroo :))

Babki tu mam fryz jak wyglada postawiony irokez i jak sie czesze gdy jest juz dosc dlugii Wszystko daje na tapir i lakier do wlosow idzie w ruch :p
Zdjecia z tamtego roku te pierwsze z sierpnia a drugie z stycznia :)) Zawsze bylam wariatka :))

Dobranoc kochaneczki :))))))))))))

Do góry