Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Wow! Sylcia! Nic tylko na sesje zdjeciowa cię brać A kolczyki idealnie pasuja do koloru włosów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ja tez mam malo czasu na zadbanie o siebie jedynie jak mala idzie spac to sie soba zajmuje ... wiec dziennie spedzam godzinke okolo 23 w lazience Prysznic kremy na piersii pupe cialo rece nogii wlosyyy ... duzo tego duzo do robienia wiec rano czy w ciagu dnia nie mam czau ... A wlosy gfarbowalam wczoraj po 23 ;/
Kooobieto,zawstydziłaś mnie o 23 to ja śpię,jedną z niewielu rzeczy czym się smaruję to oliwka mojej córy na nogi bo skórę mam strasznie suchą....i krem garniera czerwony do dłoni.Mnie moja fryzjerka lekko zirytowała bo lubię intensywną czerwień i do tego ciemniejsze pasemka......a mam na głowie popłuczkę po czerwieni i dużo jasnych a mało ciemniejszych pasemek,za to ścięła mi włosy OK teraz je zapuszczam.....ciekawe jak długo
Dobranocka!!!!
Hej lasunie!
Ja ostatnio tu bardzo gościnnie bywam .
sylcia - kolorek i cięcie spoko, a kolczyki - no cóż moja Majka byłaby zachwycona :-). Bardzo ci w tym ładnie
sylcia - jestem zachwycona Twoimi kolczykami Co do kolorku to spoko:-) A z fryzurką to ja czekam na zdjęcia już ułożonych...no maniaczka jestem...