reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam i ja!!!!

Filip na sobotnim weselichu sprawowal sie wzorowo, jak go nakarmilam to moglam nawet zapomniec ze mam dziecko. Tancowalam... a goscie weselni zmieniali sie w czuwaniu nad nim w pokoju :tak::tak: i tak my balowalismy do prawie 4 a synek o 6 pobudke zrobil, wiec wczoraj ciezki dzien mialam.

Klucha witaj!!! ja tez mam duze zaleglosci w czytaniu,po tych calych przeprowadzkach i innych dziwnych wydarzeniach :sorry::sorry::sorry:ale jak tam chrzciny sie udaly... bo my tego samego dnia nasze diabelki swiecilysmy :tak::tak::tak:

adusia trzymam kciuki i daj znac co i jak po wizycie

skunkanka :-D:-D:-D:-D jak widac wszystko ma swoj cel... nawet wypadanie wlosow

A ja lapie warszawskiego dola..... bo wczoraj wracajac z wesela tak specjalnie wyjechalismy na mecz siatkarek zeby zdazyc ... a tu korek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no myslalam ze sie ugotuje w samochodzie ze zlosci ..... mialam ochote wyzwac wszystkich wpychajacych sie kierowcow .... poza tym wchodzimy do chatki a tam zimno ze szok... ale maz cos pokombinowal z zaworami itp ( informatyk - wiec nie wierzylam bardzo , ze cos zacznie grzac ) i udalo sie , grzejniki delikatnie cieple oprocz lazienki ale bez wizyty jakiegos fachowca ise nie obejdzie :no::no::no:

No i tak ogolnie dopada mnie tesknota za Holandia i pewnie jesienna handra i dol gwarantowane. Az plakac mi sie chce :-:)-:)-:)-(

oki nie smece i lece poczytac co dalej, bo Filippo zaraz pewnie wstanie

Wkoncu goscie odjechali i mam chwilke wytchnienia :biggrin2:, a czemu tylko chwilke - ah bo teraz trzeba posprzatac, poprac itd.:-(Wizyta sie udala, nawet wybralismy sie na wycieczke z malutkim zwiedzac ruiny zamku. Pogoda dopisala choc niesamowicie wialo. Teraz trzeba wrocic do codziennosci ale tylko do piatku ( ah nastepna wizyta, juz nieco innych gosci):biggrin2:
Nasz dzionek zapewne bedzie leniwy, moze wyjscie do sklepu bo dzis to zabardzo ladnie nie jest.
Malutki ma sie dobrze, troche wiecej zjada podczas dnia, wiec i weselszy jest:-)
Adusia3- zycze malemu zdrowka, mam nadzieje ze temp.juz opadla.

Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

acha83 moja nawet nie plakala wiec tak duzym diabelkiem bc nie mogla, u mnie obiad byl w domu i nad jezioro grill. ogolnie bylo super tylko ta tesciowa nigdy zadowolona nie byla ale ja to cieplym moczem...
doveinred super zameczek, to kupiliscie do remontu???
my tak w ogole mamy na oku ziemie i moi rodzice maja pozalatwiac wszystko wiec wymarzony domek coraz blizej

Klucha to świetnie!!!! Jeszcze trochę a panią na włościach zostaniesz:tak:;-):tak:;-),a widziałaś kto się nawrócił na BB...mandarynka;-);-)

A gorączka 39,podałam ibuprom....zobaczymy:no::no::no:....tylko ręce mamusi leczą!!!!

Witam!!!!

Najświeższe wiadomości z placu boju:

Gorączka w nocy jak diabli 39,,,,więc to chyba nie zęby???? Tylko co ??? Apetytu zero 100 mleka wczorajszego obiadku nie tknęła więc zamrożony;-);-);-).Teraz temperatura oscyluje w okolicy 38 stopni.Wieczorem jadę do przychodni!!!!!

Oby to rotawirus nie byl :(

Mamy ja umieram Poszlam spac przed 2 a obudzilam sie po 4 Nie umiem spac ! a efektem tego sa podkrazone i popuchniete oczy ;/

reklama
brrr
ja slyszalam ze jezeli nie bylo rotawirusa w rodzinie to szanse sa nikle ze u ciebie bedzie

A ja znowu slyszalam inaczej :)) Ze to nie jest ze w rodzinie ... To jest wirus ktory po prostu atakuje ...

Dziecko moze miec innego wirusa ktory jest podobny Bo tez masz goraczke biegunke ... Np jelitowka

No ale nie myslmy o takich rzeczach :))

A widze z Irlandii jestes a skad dokladniej jesli mozna wiedziec ?

Do góry