reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

gozar to Twoj synek mlodszy od mojego o 5 dni:-)
sylcia a na jaki kolorek farbujesz?? moim wlosom tez by sie przydalo farbowanko i sciecie, strasznie cos zniszczone mam i wypadaja garsciami:zawstydzona/y:

Farbuje farba XXl Schwarzkopf :) Intensywna czerwien czy jakos tak pisalo :) Ja juz mialam na glowie wszystko Mowiac o kolorach i fryzurach :)
Ale z fioletu brazu blondu czerrni To najbardziej podoba mi sie czerwien :))

reklama
sylcia super kolorek, ja bym sie nie odwazyla, poki co na glowie mialam blond i ciemny braz, czerwony to tylko szamponetka:-) teraz mam odrosty, po pasemkach blond ktore robilam na slub:-pa swoj naturalny mam braz:-pmusze sie wybrac do fryzjera bo mam tu polskiego, no ale zawsze jakos okazji brak

Witam wszystkie mamusie :-)
Jestem nowa na tym forum wiec troche minie zanim sie wdroze ale dam rade......
Witam.
Jestem nowa na tym forum.
Przyjmiecie mnie?:zawstydzona/y:
Mam 2,7 letnią Polę i tegorocznego kwietniowego Leona:-)
Witam! :-)

Mandarynka i malagosiak.p witajcie z powrotem. :-)

Ja miałam dzisiaj dzień zakupowy i wrócilam padnięta. ;-) Teraz nadrabiam kilkudniowe zaległości na BB. :-p

Dobrej nocki. :-)

sylcia super kolorek, ja bym sie nie odwazyla, poki co na glowie mialam blond i ciemny braz, czerwony to tylko szamponetka:-) teraz mam odrosty, po pasemkach blond ktore robilam na slub:-pa swoj naturalny mam braz:-pmusze sie wybrac do fryzjera bo mam tu polskiego, no ale zawsze jakos okazji brak

Ja tez mam poslkie fryzjerki na szczescie :) Bo Irlandczycy sie obcinaja na jedno kopyto ;/ Teraz wlasie mam czerwone wloski i irokeza a'la punka :) I taki dlugii kikutek z tylu :) Mam kilka starych zdjec to wrzuce jak znajde ale nowe zrobie :))

Dobranoc kochaneczki :))))))))))

Witam kwietniówki...doczytałam prawie całość;-);-)

Nasz plan dnia jest strasznie ....taki sam
6.30 pobudka,jak córka idzie na 8 do szkoły to poranny spacer
9 kaszka łyżeczką 90 i później sok 100
12 odbiór córki ze szkoły i pierwsza drzemka
14 obiadek 150 no chyba że z mięskiem to ledwo 100
16 drzemka godzinkę
17 deserek 150
20 po kąpieli 180 mleka z 3 miarkami kaszki
3 180 mleka

I tak co dziennie:-D:tak::-D:tak:

Ja też uwielbiam czerwienie i w nich najlepiej się czuję...

Dzień dobry wszystkim:-)
Co do włosów-moja ulubiona fryzura to włosy ścięte na zapałkę w kolorze marchewki:-) teraz co prawda mam znacznie stateczniejszą, ale może jeszcze do takiej wrócę:-p

Dzień dobry wszystkim:-)
Co do włosów-moja ulubiona fryzura to włosy ścięte na zapałkę w kolorze marchewki:-) teraz co prawda mam znacznie stateczniejszą, ale może jeszcze do takiej wrócę:-p

Fryzurka ciekawa :)) Ja przed ciaza i po ciazy nic w sobie nei zmienilam w duszy jestem kochajaca i dbajaca matka a na zewnatrz tzn wyglad to wariatka Ekstravaganckie fryzury makijaze i ubior Mam swoj styl i lubie sie za to :)) Nie lubie tylko jak ludzie mowia ze jestem matka to powinnam wygladac jak matka ;/ Nie chodze wulgarnie ubrana tylko po rpostu inaczej A ludzie jak widza cos innego to albo sie boja albo sa z gory na nie ;/

O ja mogłabym o włosach dłuuuuuugo.........fryzjerka jestem;-)

No to fajnie :)) Ja tez chcialam byc nooo ale jednak Informatyka wygrala :) I mialam testy i kursy makijazu avangardowego :) Makijazystka wizazystka to jest to co chcialabym robic :))

Mamki u mnie pogoda okropne leje leje leje i wiatrz wieje niesamowiceie;/
Ja dzis na obiadek mam udeczka pieczone i ziemniaczki duszone :))

Fryzurka ciekawa :)) Ja przed ciaza i po ciazy nic w sobie nei zmienilam w duszy jestem kochajaca i dbajaca matka a na zewnatrz tzn wyglad to wariatka Ekstravaganckie fryzury makijaze i ubior Mam swoj styl i lubie sie za to :)) Nie lubie tylko jak ludzie mowia ze jestem matka to powinnam wygladac jak matka ;/ Nie chodze wulgarnie ubrana tylko po rpostu inaczej A ludzie jak widza cos innego to albo sie boja albo sa z gory na nie ;/

Ja po prostu nie znoszę gdy mi się mówi, że powinnam się ubierać poważniej i doroślej i w ogóle...młoda jestem i mam swój styl...i dziecko nie zmienia ani jednego ani drugiego-jednak według niektórych powinnam wdziać fartuch, stanąc przy garach i grać Matke Polke:wściekła/y:

reklama
Ja po prostu nie znoszę gdy mi się mówi, że powinnam się ubierać poważniej i doroślej i w ogóle...młoda jestem i mam swój styl...i dziecko nie zmienia ani jednego ani drugiego-jednak według niektórych powinnam wdziać fartuch, stanąc przy garach i grać Matke Polke:wściekła/y:

Swiete slowa ;/ Ludzie czasem maja jakies slabe myslenie I wszystko widza za klapkami na oczach ;/

A to moje foty po farbowanku ! Tylko nie smiac mi sie bo nie sa jeszcze ulozone ! :))

Ostatnia edycja:
Do góry