marys16
Fanka BB :)
A mój maruder w nocy hasa a w dzień odsypia. Już godzinę śpi! I co budzić go w dzień i wymęczyć na maksa by w nocy lepiej spał ? Ooo daje znaki Czyli będzie pobudka zaraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny,
piesek jeszcze żyje,
dziś podobnie jak skunkanka pomykamy na szczepienie zaraz, jak wrócimimy to was doczytam
pięknie, myślałam, że wysłałam posta.... zdążyłam już wrócić z przychodni, ale Karol nie został zaszczepiony (III dawka + pneumokoki), ze względu na szpital i na antbiotyki, które były mu podawane, lepiej poczekać jeszcze tydzień, aż organizm dojdzie do siebie, ważymy 8500, 69 cm, lekarka powiedziała, żebym mu nie dawała tej butli extra sztucznego, że nie ma takiej potrzeby, no i maksymalnie wydłużała czas między jedzeniem.... tylko że to nie takie łatwe, jak dziecko krzyczy. Ale ogólnie odebrała go bardzo pozytywnie, nie gruby tylko duży chłop mi rośnie, i drugi ząbek będzie lada chwila, tak już myślę, może ja mylę głód z bólem na idący ząbek... nie wiem juz sama, no to teraz póki jeszcze młody śpi wreszcie was poczytam
Witaj!!! Moja Ania miała taki planowany termin... ale kazała Mamusi tydzień na siebie poczekaćMajeczka urodziła sie 27 kwietnia o 17:35 ważyła 3260g i 53 cm poród miałam bardzo lekki
Identycznie! U nas wręcz leje, szaro i nie zapowiada się na poprawę :-(Ale u Nas dzisiaj brzydko :: Pada deszcz i jest bardzo pochmurno i chyba tak dzisiaj cały dzień będzie :ehhhhhh: a jak u Was ??
No, nieźle! To Karolek chyba pierwszy z ząbkiem wśród kwietniowych dzieciaczków? U nas wciaż tylko intensywne ślinienie i pchanie paluszków do buzi.i drugi ząbek będzie lada chwila
No prosze jeden dzien różnicy. Majeczki to fajne dziewczynki :-) oczywiscie napewno wszystkie dzieci forumowe sa SUPER !!! Buziaczki dla nich od nowej "cioci"Napisał Spaczyna
i drugi ząbek będzie lada chwila
To super, a kiedy pojawiła się pierwszy, bo ja zauważam coś na dole, i całe piąchy w buziaku :-). Ale dużego masz chłopa :-)
Napisał Wiki20pl
Majeczka urodziła sie 27 kwietnia o 17:35 ważyła 3260g i 53 cm poród miałam bardzo lekki
Witaj Wiki moja Majeczka urodziła się 26 kwietnia :-), termin też miałam na 27, więc coś w tym jest no to są dwie Majki na forum :-):-):-)
Marys - ja podobnie z tymi nockami - 3 pobudki to norma, ale bywa ich więcej tylko chyba się przyzwyczaiłam, bo wstaję wyspana
A tak w ogóle to się witam!
U mnie pogoda ładna jest słonecznie i ciepło ale wietrznie, więc pewnie do mnie coś nawieje ;-)