reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
My po szczepieniu, modły moje póki co wysłuchane i Młody śpi, ostatnio o tej porze już od dwóch godzin ryczał...

A ja się w sumie nie pochwaliłam, bo wczoraj byłam jakaś taka nie do życia... mam inne autko:-p teraz to w sumie mam dwa hehe burżuj:-p
Super, że Wojtuś przeszedł szczepienie tak spokojnie! :-)
Od przybytku głowa nie boli, dwa samochody to tak akurat... ;-)

Wiki20pl przeczytaj proszę nasz regulamin. Mam dwie prośby jako moderator:
- Nie pisz posta pod postem, jeżeli coś chcesz dodać to go edytuj.
- Nie pisz na kilku wątkach postów o tej samej treści, będę je kasowała i zostawię tylko jeden na wątku głównym.

Spacer zaliczony choć dwa razy złapały nas przelotne deszcze, na szczęście zawsze mam ze sobą folię do wózka i parasol. ;-)
Julian śpi już dwie godziny, a od karmienia minęły już 4 godziny. :szok: Poczekam jeszcze trochę, może sam się wybudzi... ;-)

melduję że żyjemy, tylko przyjechala moja mama i nie mam czasu, ledwo nadążam czytać głowny wątek, inne nadrobię później

spóźnione buziaczki dla dzieciaczków z okazji ich miesięcznicy, my też dzisiaj świętujemy swoją:-):-)

Skunkanka - gratuluję autka!
Spaczyna - przykro mi z powodu pieska...:-(
Witaj Wiki!

witam ponownie:))

u nas pada sobie śliczny deczczyk, w koncu powietrze świeże, mała spi, dala mi dzisiaj nieżle w kość, wyla całe popołudnie....co ją odłożylam to alarm się włączal i tak chyba kilkanaście razy...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jejku , az mi jej szkoda by,o, zaczęłam się zastanawiać, czy nic jej niue jest... no ale padła i słodko sobie śni... dzisiaj znów miala Dzień Tadka Niejadka.. miąłam sie tym nie martwić ale ...eghhh szkoda gadac , chyba juz na zawsze bede sie martwic o ten jej mikry apetyt... popijam kawke i czytam ale musze male prasowanko zrobic i powoli zbierac sie do powrotu do domku.. ehh. szwagrowi łaptopa kradne... już się ze mnie smieja ze nalogowiec komputerowy jestem, a ja tylko staram sie na chwilke raz na dzien zagladnac i zobaczyc co u Was.. czytałam troche ale nie pamietam z tego natloku wydarzen co komu,

Spaczyna- przykro mi z powodu psiaczka...:-(

aha, i witam nowe Mamusie

pozdrowienia dla Wszystkich dziewczynek, buziaczki dla jubilatków i Posiadaczy Nowych Ząbków...My nadal pracujemy nad ząbkami :)):nerd:

miłego dzionka

Heja laski!!!

U nas dziś się rozpogodziło i jesteśmy juz po spacerku nad morzem. Teraz we trójke walneliśmy sobie drzemke, z tym że Filip jeszcze chrapie....drugą godzine. :-):-)

Spaczyna
gratulacje dla syneczka z okazji pierwszego ząbeczka!!!!!

No i łączę się z Tobą w bólu po stracie pieska:-:)-(. Sama też mam psiaka i nie wyobrażam sobie jego odejścia. Zresztą już raz przeżyłam traumę jak znalazłam rodziców pieska , któy zmarł po potrąceniu przez samochód. I biedaka szukali rodzice pół dnia i w nocy, a ja na drugi dzień znalazłam go niedaleko domu. Po śladach widać , ze wracał do domu.... oj nie piszę bo już płącze. :-:)-:)-:)-(

Madzia buziaki dla Dominika!!! :happy2:

Skunkanka super że Wojtas spoko zniósł szczepienie no i gratki z okazji nowego autka :-)

Viola to ja walczę z rozstępami............ ooo to zaraz sobie zakupie ten krem. :tak::tak:

Manja
twojemu skarbkowi też buziaki!!! :-)

Pozdrawiam :happy2:

Witajcie

Spaczyna wow pierwszy ząbek, gratulacje!
Wiki witaj
Madzia buziaki dla Domisia
manja buziaki dla Wojtka
I buziaczki dla wszystkich dziś świetujących
skunkanka gratuluję czerwonej bryki

U nas też w końcu deszcz. Przyda sie troche chłodu po tych upałach, tylko najgorsze jest to że w taką pogode młody jest mega marudny:no:

Wojtas dał niezły popis... spał 3 godziny, obudził się, pojadł, bawił się radośnie gugając trzy godziny, po czym nagle ryk i rączki:baffled: i tak ostatnią godzinę spędziłam. Po czym nagle fu! i gorący, 38,5 w dupce, czopa dostał i w końcu padł. Ale i tak jest znacznie lepiej, niż ostatnio. Zresztą moja mama, która profilaktycznie przyjechała ze wsparciem technicznym, zdziwiona była, co to była za szczepionka, bo Młody podłapał nagle nowe gugające dźwięki:-p

skunkanka - gratuluję bryki!!! Mój pierwszy samochód to czerwone punto wspaniale wspominam :-) i oby Ci się dobrze prowadził :tak: - hmm mam sentyment ...:sorry2:

reklama
Dobry wieczór wszystkim!!1

Jutro postaram się wpaść do nas wcześniej bo doczytać wszystkiego ciężko bardzo.... Coś jest nie tak mała ma zapuchnięte bardzo oczy pewnie coś ją uczula.Wolę żyć w słodkiej niewiedzy:-):-)....
Dziekuje za przyjęcie

marys moja Majeczka od urodzenia do około 3 miesiąca budziła się raz na karmienie, a teraz to juz nie budzi się wogóle :-)

Nie ma sprawy:-D:-D,ty to za dobrze nie masz??? Cała noc przespana... ja mam jedno karmienie w porywach do 4:-D:szok::-D:szok:
dobra widze ze nie doczytam tyle namazalyscie
witam nowa kwietniowke
ja wrocilam wlasnie z ambasady i paszport do odebrania 25go
A ja zastanawiałam sie gdzie cię wsysło na cały dzień,normalnie już martwić się zaczęłam:confused::confused:
Idę doczytać jeszcze jeden wątek i lulu....kolorowych snów

Do góry