reklama
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Ten sam termin i długość urlopu, ale pewnie nie te same górki. ;-)my tez w piatek znow wyjezzdazamy-tym razem gory")) tez mnie nie bedzie ponad 10 dni
Doczytałam a teraz lecę do łóżka, bo moje chłopaki już dawno pochrapują.
Dobranoc. :-)
Ostatnia edycja:
madzia1989
Mama Dominisia
Witam sie kochane z Krakowa:-)
Doczytalam Was na glownym tylko.Mialam chyba z 10 stron!!Ja oczywiscie musze sie pochwalic,ze zostalam w domku na tydzien!!!!!!!!!!!!Mezus mnie zostawil a sam pojechal:-)Tak sie ciesze,bo chcialam zostac a myslalam ze M cos bedzie mial przeciwko a sam mi to zaproponowal Strasznie jestem szczesliwa,bo mamie jest tez weselej.
spaczyna strasznie Ci wspolczuje i bardzo dobrze Cie rozumiem,bo tez kiedys musialam sie dwa razy zegnac z moimi psami i tak ryczalam...
Moj Domis skonczyl dzisiaj 4 miesiace!!!!!!!!!!!!Jaki on jest juz duuuzy!!!!
klucha gratuluje!!!!!Mowilam,ze to nastapi w najbardziej nieoczekiwanym momencie nie chcialas wierzyc!!!!
Dobra lece na zamkniety i ide spac,bo zmeczona jestem.
Dobranoc laski;-)
Doczytalam Was na glownym tylko.Mialam chyba z 10 stron!!Ja oczywiscie musze sie pochwalic,ze zostalam w domku na tydzien!!!!!!!!!!!!Mezus mnie zostawil a sam pojechal:-)Tak sie ciesze,bo chcialam zostac a myslalam ze M cos bedzie mial przeciwko a sam mi to zaproponowal Strasznie jestem szczesliwa,bo mamie jest tez weselej.
spaczyna strasznie Ci wspolczuje i bardzo dobrze Cie rozumiem,bo tez kiedys musialam sie dwa razy zegnac z moimi psami i tak ryczalam...
Moj Domis skonczyl dzisiaj 4 miesiace!!!!!!!!!!!!Jaki on jest juz duuuzy!!!!
klucha gratuluje!!!!!Mowilam,ze to nastapi w najbardziej nieoczekiwanym momencie nie chcialas wierzyc!!!!
Dobra lece na zamkniety i ide spac,bo zmeczona jestem.
Dobranoc laski;-)
marys16
Zapraszamy :-) Rozgość się.Witam wszystkich!!!
Jestem tu nowa i tez jestem mamą z kwietnią
Czy mogę się do Was dołączyć ??;-)
Ja tak po cichutku się pochwale ( by nie zapeszyć) ze mój szkrab już tak często się nie budzi w nocy. Dziś tylko 2 razy! Wiec jestem wyspana.
Wczoraj przegapiłam swoją aukcje wiec siadam znów na allegro i muszę wypatrzeć gdzieś indziej. Taka jestem rozgarnięta.
Ostatnia edycja:
Viki, witamy! rozgość się
Madzia, to super, że jesteś w Krakowie. no i zobacz, mężuś sam wpadł na to, co Ci sprawi przyjemność :-) a może jakiś wspólny spacer?
ja już wykąpana, jem śniadanko z M., szkodnik śpi w naszym łóżku. Zaraz wybieramy się do lekarza, niech coś powie o tym żeberku i innych kwestiach.
Miłego dnia, Laseczki!
Madzia, to super, że jesteś w Krakowie. no i zobacz, mężuś sam wpadł na to, co Ci sprawi przyjemność :-) a może jakiś wspólny spacer?
ja już wykąpana, jem śniadanko z M., szkodnik śpi w naszym łóżku. Zaraz wybieramy się do lekarza, niech coś powie o tym żeberku i innych kwestiach.
Miłego dnia, Laseczki!
marys16
Zazdroszczę Ja wstaję w nocy z 4 razy. A czasem nawet i częściej. I nie to by Marcel chciał jeść. On po prostu się budzi i zaczyna harce po łóżku. To wstaje by go utulić dać smoczka itp. Jak zobaczy ze jest mama i czuwa to od razu zasypia. Ale jak nie wstanę to będzie hasał tak długo ze aż się poplącze i rozbudzi na dobre.marys moja Majeczka od urodzenia do około 3 miesiąca budziła się raz na karmienie, a teraz to juz nie budzi się wogóle :-)
aha83
kwietniówka '09
Witam kochane mamuski!!!:-)
U mnie dziś pochmurno, ale mam nadziję , że się rozpogodzi bo w planach mamy dziś morze.
A ja od kiedy otworzylam oczy siedze w necie i szukam sobie i sieci i telefonu komórkowego. No i dostaje oczopląsu...... kurcze nie wiem jaka sieć jest teraz dobra w PL i ogólnie jaki telefon sobie wybrać. Jak tylko wróce to czeka mnie wycieczka po salonach ...nie przepadam za tym, ale mus to mus.
Wiki witaj!!!
Marys to wspolczuje takich nocek.
Moj Filipek budzi się raz o 2 i tyle, ale zdarzają się jeszcze gorsze nocki gdzie dwa razy do robaka musze sie podnosic.
oki kochane do pozniej jak cos ;-);-);-)
U mnie dziś pochmurno, ale mam nadziję , że się rozpogodzi bo w planach mamy dziś morze.
A ja od kiedy otworzylam oczy siedze w necie i szukam sobie i sieci i telefonu komórkowego. No i dostaje oczopląsu...... kurcze nie wiem jaka sieć jest teraz dobra w PL i ogólnie jaki telefon sobie wybrać. Jak tylko wróce to czeka mnie wycieczka po salonach ...nie przepadam za tym, ale mus to mus.
Wiki witaj!!!
Marys to wspolczuje takich nocek.
Moj Filipek budzi się raz o 2 i tyle, ale zdarzają się jeszcze gorsze nocki gdzie dwa razy do robaka musze sie podnosic.
oki kochane do pozniej jak cos ;-);-);-)
reklama
marys16
Och dziewczyny. Ja już chyba przywykłam ;-)ze chodzę notorycznie nie wyspana i z obolałymi nogami ( bo jakoś tak mam ze jak się nie wyspie to łydki nie bolą )
Aha pisałam ci ale i tu skrobnę. U nas butelki Aventu się nie sprawdziły. Bo smoczek nie pasował dla Marcelka.( za twardy i kształt nie dobry) Teraz mamy NUKa z gumowym smoczkiem o kształcie anatomicznym. I ta butla mu bardzo podchodzi. Może i ty spróbuje jakąś inna butelkę.
Aha pisałam ci ale i tu skrobnę. U nas butelki Aventu się nie sprawdziły. Bo smoczek nie pasował dla Marcelka.( za twardy i kształt nie dobry) Teraz mamy NUKa z gumowym smoczkiem o kształcie anatomicznym. I ta butla mu bardzo podchodzi. Może i ty spróbuje jakąś inna butelkę.
Podziel się: