reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Moze opowiem coś o mojej kruszynie
Majeczka urodziła sie 27 kwietnia o 17:35 ważyła 3260g i 53 cm poród miałam bardzo lekki :-D
Dodam kilka zdjęć obecnych Mai

Załączniki

• DSC03078.jpg
    DSC03078.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC03105.jpg
    DSC03105.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC03118.jpg
    DSC03118.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC03148.jpg
    DSC03148.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03158.jpg
    DSC03158.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC03161.jpg
    DSC03161.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02832.jpg
    DSC02832.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC02804.jpg
    DSC02804.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Aha pisałam ci ale i tu skrobnę. U nas butelki Aventu się nie sprawdziły. Bo smoczek nie pasował dla Marcelka.( za twardy i kształt nie dobry) Teraz mamy NUKa z gumowym smoczkiem o kształcie anatomicznym. I ta butla mu bardzo podchodzi. Może i ty spróbuje jakąś inna butelkę.

Ja próbowałam podać Filipkowi herbatkę z kopru, bo miał problemy z kupką w Polsce. I sama nie wiem czy w końcu butelka mu nie pasowała, czy smak herbatki :confused::confused: ale podawanie czegokolwiek w butelce przekładam na wrzesien i juz w PL będę experymentować z butlami.
Dzięki za rady....... na pewno skorzystam, bo ja zielona w temacie jak narazie. A butelkę Aventu miałam z laktatorem , więc nie było wyboru :tak::tak::tak:

Ja próbowałam podać Filipkowi herbatkę z kopru, bo miał problemy z kupką w Polsce. I sama nie wiem czy w końcu butelka mu nie pasowała, czy smak herbatki :confused::confused:
Marcel za pierwszym razem smacznie pił herbatę koperkową, potem się na nią obraził ( bo ona ma taki specyficzny smak) ale od 2 tygodni wypije wszystko byle mu dać. I muszę dokładnie kontrolować ile wypija by się nie opił.

dzień dobry :-) młody zasnął, to mogę opisać jak przetrwał chrzest :-) przed mszą postanowił wszcząć alarm, więc biegiem do samochodu na cyca, coby mu tą buziulkę zatkać (przed wyjściem śmiał się jak szalony i nie dało się go nakarmić ;-)) ogólnie okazało się to świetnym posunięciem, bo po sutym posiłku wypada walnąć w kimono :-p coś tam mu wprawdzie lali na głowę (a nawet do oka ;-)), ale większego wrażenia to na nim nie zrobiło :-) niestety po sutym posiłku wypada się też opróżnić - spodenki, koszula i fotelik poległy w tym starciu ;-) na szczęście było to już w trakcie robienia zdjęć, więc jakoś wytrzymał bez przewinięcia :-) ogólnie stwierdzam, że z takimi dzieciakami to jest po prostu ubaw po pachy ;-)

Wiki20pl witaj :-)
marys mój też dzisiaj zrobił mi tylko 2 pobudki :-) kurcze jak ja bym chciała, żeby on spał tak ładnie jak inne dzieciaki :zawstydzona/y:
klucha faktycznie w niezwykle romantyczny sposób poinformowałaś nas o pierścionku :rofl2:

wieczorem śmigamy na powtórne usg bioderek, a pogoda jest tak paskudna, że aż się nie chce wychodzić :baffled:

Marcel za pierwszym razem smacznie pił herbatę koperkową, potem się na nią obraził ( bo ona ma taki specyficzny smak) ale od 2 tygodni wypije wszystko byle mu dać. I muszę dokładnie kontrolować ile wypija by się nie opił.

Majcia wogóle nie chce pić herbatki z kopru włoskiego, a na początku piła. Bardziej jej teraz smakuje herbatka rumiankowa

dzień dobry :-) młody zasnął, to mogę opisać jak przetrwał chrzest :-) przed mszą postanowił wszcząć alarm, więc biegiem do samochodu na cyca, coby mu tą buziulkę zatkać (przed wyjściem śmiał się jak szalony i nie dało się go nakarmić ;-)) ogólnie okazało się to świetnym posunięciem, bo po sutym posiłku wypada walnąć w kimono :-p coś tam mu wprawdzie lali na głowę (a nawet do oka ;-)), ale większego wrażenia to na nim nie zrobiło :-) niestety po sutym posiłku wypada się też opróżnić - spodenki, koszula i fotelik poległy w tym starciu ;-) na szczęście było to już w trakcie robienia zdjęć, więc jakoś wytrzymał bez przewinięcia :-) ogólnie stwierdzam, że z takimi dzieciakami to jest po prostu ubaw po pachy ;-)

Wiki20pl witaj :-)
marys mój też dzisiaj zrobił mi tylko 2 pobudki :-) kurcze jak ja bym chciała, żeby on spał tak ładnie jak inne dzieciaki :zawstydzona/y:
klucha faktycznie w niezwykle romantyczny sposób poinformowałaś nas o pierścionku :rofl2:

wieczorem śmigamy na powtórne usg bioderek, a pogoda jest tak paskudna, że aż się nie chce wychodzić :baffled:

Fajnie że Wy już po chrzcinach. My chcieliśmy mieć chrzciny na 30 sierpnia, ale tak się wybieramy do księdza :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry