aniolek20k
Fanka BB :)
gratulacje dla Karolka, Spaczyna oby wszystkie zabki wyszly bezobjawowo.
Buziole dla Kajtusia:-)
Buziole dla Kajtusia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klucha---ja mialam podobna sytuacje ze sprzataniem co Ty ale po prostu zglosilam ten fakt do landlorda i on ich nastraszyl.Bylo po klopocie.
gosiaczek, trzeba się przypomnieć! wszystkiego naj dla Twojego Alexa z okazji 4 miesięcy i tygodnia, bo to też taka okrągła data
Ty co to jest ten łysy?Pogoda jest boska!!! Nareszcie temperatura nie przekraCZA 30st, a łysy nie daje po oknach. Ususzył mi wszystkie kwiatki skubaniec .
A nakopać Ci?????Łączę się w bólu.U mnie co prawda nie pada ale jest chłodno tak ze 23 stopnie....a ja pragnę tych 30 i bezchmurnego nieba!!!!
Trzeba było powiedzieć, że jedzie na Kubusiach...Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu;-)