reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hejka

Ostatnio coś brak u mnie weny do pisania, chyba z gorąca jakieś lenistwo mnie ogarnęło, mężuś na urlopie i ciągle coś robi w ogrodzie przy domu - teraz schody z tarasu a wcześniej sadził drzewka. Ja dzisiaj byłam z Alexem na szczepieniu i złapałam doła bo niuniek przybrał przez miesiąc tylko pół kilo, wcześniej martwiłam się że przybrał za dużo a teraz na odwrót, chyba przez te upały jakoś trochę mniej je i mniej przybiera ale ja się martwię.
Jedna córcia w Anglii u rodzinki, druga córa codziennie przesiaduje nad jeziorem, ogólnie wszystko ok.
No to ja też zmykam na Sopot.

Buziaki dla 4miesięczniaków. Szkoda że o nas nikt nie pamiętał.
To pa

Klucha---ja mialam podobna sytuacje ze sprzataniem co Ty ale po prostu zglosilam ten fakt do landlorda i on ich nastraszyl.Bylo po klopocie.

no tylko ze to oni wynajmuja chate muj jego siorka i jej maz ja doszlam i nie mam co sie tak panoszyc gdybym mogla to bym juz dawno cos zrobila, tylko nie chce byc ta zla

spaczyna gratuluje pierwszego zeba

Gosiaczek - troszkę mało tej wagi przybyło, a co lekarz na to ??
(Zresztą co ja się o opinie lekarza pytam, na dzisiejszym szczepieniu lekarka nawet nie zapytała jaką mam diete, ale oczywiście założyła, ze jest WYSTARCZAJĄCA aby nie podawać vit. K ....)
Nie martw się, jak mały pogodny i nie widać aby głodował to jest wszystko ok :-)

Ja siedziałam w tym tygodniu dość intensywnie na własnym blogu (korzystając z nieobecności starszych dzieciaków). No i piekłam ciasta. No i jeszcze zmarła moja babcia - mama mamy. Wczoraj był pogrzeb. Nie byłam, bo to bardzo daleko. Poza tym, jakoś tak wyszło że kontakty ograniczały się z mojej strony do wysyłania kartek. Niemniej, szkoda czlowieka :-(

ale jestem..... miałam tyle czasu żey was doczytać, to jak już zaczęłam to zobaczyłam, ze dużo z was ma nowe suwaczki, no i pozazdrościłam, ale nim sobie przypomniałam jak to się robi to trochę minęło, normalnie masakra ze mną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
młody obudził się o 18:30, godzinkę był aktywny - powiedzmy bo widziałam że mu się chce spać, ale chciałam go przeciągnąć, żeby nie zrobił pobudki w nocy na zabawę, no i padł o 19:30, mam nadziję że ładnie prześpi do rana, no z jedną - dwoma pobudkami na cyca;-)

gosiaczek, trzeba się przypomnieć! :tak: wszystkiego naj dla Twojego Alexa z okazji 4 miesięcy i tygodnia, bo to też taka okrągła data

gosiaczek, trzeba się przypomnieć! :tak: wszystkiego naj dla Twojego Alexa z okazji 4 miesięcy i tygodnia, bo to też taka okrągła data

no to dzięki bardzo.

Patewka no trochę mało- fakt ale może to przez to gorąco, zaraz Go jeszcze nakarmię na śpiocha.

Słodkich snów- zmykam do łóżeczka przytulić się do mężusia.

Mam neta!!!!! mam neta!!!! :-):-)
Przeleciałam po łebkach:zawstydzona/y: Malutka, Spaczyna super,że wyniki ok:tak:
Pogoda jest boska!!! Nareszcie temperatura nie przekraCZA 30st, a łysy nie daje po oknach. Ususzył mi wszystkie kwiatki skubaniec :wściekła/y:.
Ty co to jest ten łysy?
Łączę się w bólu.U mnie co prawda nie pada ale jest chłodno tak ze 23 stopnie....a ja pragnę tych 30 i bezchmurnego nieba!!!!
A nakopać Ci?????:-p

Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac:-D:-D:-D:-D:-D
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu:tak:;-)
Trzeba było powiedzieć, że jedzie na Kubusiach...

U nas w porzo, skończyliśmy 4 miesiące, upał nas dobija sporadycznie, czeka nas naprawa piździka, bo się okazało, że poszły uszczelki na półosiach a amortyzatory z przodu smutno wiszą... no cóż. Życie.

Buźka dla Was!!!!

Hej babki:-)
Ja wlasnie siedze i maluje paznokcie:-)Jeszcze zostalo mi kwiatoszki porobic i bedzie git:tak:Zdazylam wszystko zrobic.Posprzatalam,poprasowalam,spakowalam nas(jeszcze jutro rano dopakuje pare rzeczy)wykapalam sie,wydepilowalam i wyrwalam sobie brwi.Czuje sie o wiele lepiej!!!!
Za pol godz mezus z pracy przyjezdza,moze mnie zastanie malujaca paznokcie.
Moj misiek juz spi prawie 2 godz wiec pewnie jeszcze godz i sie obudzi na jedzonko.
Ide na inne watki i spadam konczyc paznokcie i spac.
Dobrej nocki

Sąsiadki nie zastałam, pewnie wyjechała na weekend. :-p Spróbuję w niedzielę wieczorem, mam nadzieję że nie będzie padać bo dowody rzeczone mi zmyje. :dry:

Uciekam do łóżka.

Dobranoc. :-)

reklama
witam
czyzbym byla dzis pierwsza???
hania obudzila sie na zarelko i spi dalej a ja juz nie moglam zasnac :-(
u mnie jak zwykle pada i nici ze spacerku chyba ze cos sie poprawi

Do góry