reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
ni nic mi nie da zrobic dzis ten gnojek!!!marudzi i placze od6 rano!!a musze sie troszke podszykowac bo dzis spotykam sie z Asia100 i Gosha najprawdopodobniej tez bedzie.
MARYS BUZIAKI DLA MARCELKA!

Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac:-D:-D:-D:-D:-D
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu:tak:;-)

Witam ze słonecznej Łodzi!!!

U naas wszystko w porządku,mała śpi .Jabłuszka łyka jak gęś kluseczki....Mam zaje...tą migrenę od 3 dni mnie ta franca trzyma .Żeby tylko bolała głowa ale ja mam cały komplet gratisów ..światłowstręt,nadwrażliwość na zapachy,wymioty,rozwlnienie:-:)-( opcja ful wypas...żyję dzięki tabletkom przeciwbólowym w ilości mocno niewystarczającej(karmię),kompresom a i tak umieram....
wstyd się przyznać ale ja byłam... tylko że czasu mi na znajomych brakło więc się z nikim nawet nie umawiałam... może powtórzymy na jesień to wtedy się odezwę :D
Dobra zapraszam!!!!
Ja wł ansie przeleciałam się odkurzaczu. A zaraz będę dzierżyć mopa w ręce. Marcel ogląda karuzele i śpiewa do niej.
Ja mam męża ,on mi wczoraj posprzątał,polatał na odkurzaczu i na mopie!!!!Dziś w akcie podzięki robię mu knedle ze śliwkami:tak::tak:
Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac:-D:-D:-D:-D:-D
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu:tak:;-)
:-D:-D:-D:-D,gdzie ci ludzie żyją????
mowie Ci popatrzyla sie na mnie jak na wyrodna matke !!! czemu starosc najczesciej jest taka zlosliwa i zgryzliwa??ja tez taka bede???
Ja kazałam się zastrzelić jak będę mocno upierdliwa:-):-):-)

Całuski dla szacownych jubilatów Marcelka i Patryka:happy2::happy2:

dzis spotykam sie z Asia100 i Gosha najprawdopodobniej tez bedzie.

udanego spotkania :-)

:rofl2::rofl2::rofl2:

buziaki dla wszystkich czteromiesięczniaków
:-)

eh...ja tez nie moge nic zrobic przez Dominika.Caly czas je albo trzeba z nim chodzic:confused::baffled:mam dosc a tyle roboty jeszcze mam!!!!!Spal moze z 2 razy po 20 min(nawet nie wiem czy bylo 20min)
Leje sie ze mnie,bo tak goraco,leb mi peka i jeszcze M mnie wkurzyl,bo pojechal wczsniej,bo mial oddac krawat i pasek koledz,bo pozyczal na slub no i zamiast wstapic,oddac i jechac to on se musi u niego posiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Dobra ide bo karmie miska a on sie wkurza,bo cycek mu wypada.

reklama
doczytuję z grubsza, daje znak, że żyję, całuję wszystkie czterymiesięczniaki:-D
idę przewietrzyć mózg po nocnej pracy

trzymajcie się!

Do góry