reklama
ni nic mi nie da zrobic dzis ten gnojek!!!marudzi i placze od6 rano!!a musze sie troszke podszykowac bo dzis spotykam sie z Asia100 i Gosha najprawdopodobniej tez bedzie.
MARYS BUZIAKI DLA MARCELKA!
Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu;-)
MARYS BUZIAKI DLA MARCELKA!
Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu;-)
marys16
Fanka BB :)
:-):-):-):-):-)Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Aniołku wszystkiego najlepszego dla Patryczka :-) I wszystkich dzisiejszych małych solenizantów.
Witam ze słonecznej Łodzi!!!
U naas wszystko w porządku,mała śpi .Jabłuszka łyka jak gęś kluseczki....Mam zaje...tą migrenę od 3 dni mnie ta franca trzyma .Żeby tylko bolała głowa ale ja mam cały komplet gratisów ..światłowstręt,nadwrażliwość na zapachy,wymioty,rozwlnienie:--( opcja ful wypas...żyję dzięki tabletkom przeciwbólowym w ilości mocno niewystarczającej(karmię),kompresom a i tak umieram....
Całuski dla szacownych jubilatów Marcelka i Patryka
U naas wszystko w porządku,mała śpi .Jabłuszka łyka jak gęś kluseczki....Mam zaje...tą migrenę od 3 dni mnie ta franca trzyma .Żeby tylko bolała głowa ale ja mam cały komplet gratisów ..światłowstręt,nadwrażliwość na zapachy,wymioty,rozwlnienie:--( opcja ful wypas...żyję dzięki tabletkom przeciwbólowym w ilości mocno niewystarczającej(karmię),kompresom a i tak umieram....
Dobra zapraszam!!!!wstyd się przyznać ale ja byłam... tylko że czasu mi na znajomych brakło więc się z nikim nawet nie umawiałam... może powtórzymy na jesień to wtedy się odezwę
Ja mam męża ,on mi wczoraj posprzątał,polatał na odkurzaczu i na mopie!!!!Dziś w akcie podzięki robię mu knedle ze śliwkamiJa wł ansie przeleciałam się odkurzaczu. A zaraz będę dzierżyć mopa w ręce. Marcel ogląda karuzele i śpiewa do niej.
,gdzie ci ludzie żyją????Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Ja kazałam się zastrzelić jak będę mocno upierdliwa:-):-):-)mowie Ci popatrzyla sie na mnie jak na wyrodna matke !!! czemu starosc najczesciej jest taka zlosliwa i zgryzliwa??ja tez taka bede???
Całuski dla szacownych jubilatów Marcelka i Patryka
dzis spotykam sie z Asia100 i Gosha najprawdopodobniej tez bedzie.
udanego spotkania :-)
buziaki dla wszystkich czteromiesięczniaków :-)
madzia1989
Mama Dominisia
eh...ja tez nie moge nic zrobic przez Dominika.Caly czas je albo trzeba z nim chodzicmam dosc a tyle roboty jeszcze mam!!!!!Spal moze z 2 razy po 20 min(nawet nie wiem czy bylo 20min)
Leje sie ze mnie,bo tak goraco,leb mi peka i jeszcze M mnie wkurzyl,bo pojechal wczsniej,bo mial oddac krawat i pasek koledz,bo pozyczal na slub no i zamiast wstapic,oddac i jechac to on se musi u niego posiedziec
Dobra ide bo karmie miska a on sie wkurza,bo cycek mu wypada.
Leje sie ze mnie,bo tak goraco,leb mi peka i jeszcze M mnie wkurzyl,bo pojechal wczsniej,bo mial oddac krawat i pasek koledz,bo pozyczal na slub no i zamiast wstapic,oddac i jechac to on se musi u niego posiedziec
Dobra ide bo karmie miska a on sie wkurza,bo cycek mu wypada.
reklama
Podziel się: