Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Kamile trzeba było mi to powiedzieć wcześniej
Bluebell - gumki Unimil, pierwszy raz zawiodły od prawie 7 lat...
Bluebell - gumki Unimil, pierwszy raz zawiodły od prawie 7 lat...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde my tez ''unimilamy'' sobie czas:-( gosha--widze ze masz doswiadczenie w tym temacie--powiedz mi czy trzeba sie martwic dopiero jak peknie?bo ja sie martwie nawet jak nie pekaja....
Jutro idę, tylko muszę do niego zadzwonić czy mnie przyjmie tak z biegu, ale raczej nie będzie problemu. Też wolę dmuchać na zimne, znając moja wiatropylność... i jak tylko będę mogła to wracam do tabletek, dlaczego ja głupia od razu tego nie zrobiłam
Gosha24 to lepiej idz do gina, bo roznie to bywa;-) zona mojego taty jak byla na kontroli po porodzie to gin po usg powiedzial jej, ze jakby tego dnia cos "kombinowali" to napewno by zaszla w ciaze.. a okresu nie ma do teraz, prawie 11 miesiecy, nio i karmi cyckiem.. wiec lepiej dmuchac na zimne
a jesli chodzi o wizyte kontrolna to ja chyba swoja bede musiala przelozyc przez ten moj okres:-( wizyta w srode, wiec jeszcze nie odwoluje i zyje w nadziei, ze do srody sie skonczy, bo termin nastepny pewnie dostane na polowe lipca.. takie terminy sa do niego
bluebell nie stresuj sie tak dziewczyno;-) poki gumka nie peknie lub nie zsunie sie tak jak pisala Gosha24 to nie ma sie czym martwic u nas tez testowane;-) teraz chyba tez poki co wrocimy do gumek, bo tabletek nie zamierzam brac.. a jak mi sie wszystko wmiare wyreguluje to wrocimy do starych metod;-) do tej pory sie sprawdzily..