reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Madzai to dziewne bo jak my bylismy to Alex wazyl 5080 a byl w 6tyg,lekarka powiedziala ze ok.Mysle z reszta ze tego sie nie a jakos ujednolicic bo dzieci sa przeiez rozne
no wiec o to chodzi...
pozatym opieprzyla mnie ze modyfikowanym mlekiem nie mozna karmic i ze to karane jest bo to wymogi UE...Zapytalam sie co mialam dac malej jak nie mam mleka to ona do mnie ze jestem wygodnicka i dlatego...
Jaka rura...

reklama
u mnie nocka też spokojna

ja karmie cycem i nie mam przepraw z pigułami i innymi ale jakbym karmiła mlekiem z puchy z kartona to co-karmie i tle a co innym do tego modyfikowane czy jakie-moje dziecko -moja decyzja

Madzia to faktycznie jakaś p...a, no ale cóż wszędzie można trafić na idiotów. A ja dzisiaj też mam pecha... nikt nie chce mi przepisać Postinoru:confused2: nie ma to jak zaliczyć wpadkę dwa miesiące po cesarce i to z własnym mężem:-D no i muszę jutro naginać do mojego gina, ale się będzie ze mnie nabijał, bo na wizycie kontrolnej przepisał mi tabletki, a ja głupia nie zaczęłam ich jeszcze brać:sorry:

Witajcie!!!

Nasza Ania została dziś ochrzczona. Kiedy znajdę chwilę, napiszę wiecej, teraz nie dam rady. Ale wyszło świetnie, a Anusia kochana, grzeczniutka...

Pozdrawiam!!!

Madzia_Singh jakbym byla na Twoim miejscu to bym powyrywala glupiemu babsztylowi wlosy z pustej lepetyny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a czemu karmenie modyfikowanym jest karalne w UE?to niby ze czym mamy te dzieciaki karmic?schabowym?

Gosha wspolczuje ale moze bedzie dobrze?no ja tez bym nie chciala kolejnej ciazy 2 miesiace po cc.Chciaz zastanawiam sie powoli nad zrobieniem testu.....jakos te gumy do mnie nie trafiaja:zawstydzona/y:

Witam moje kochane...pozdrawiam was serdecznie i wasze szkraby...

U nas wszystko ok...tylko wkurzyla mnie pediatra w piatek
Poszlam bo mala strasznie ulewala...
wiec zwazyla mala i stwierdzila ze w wieku 5 tyg powinna wazyc 5500g a mala wazy 4850g czyli jak stwierdzila 700 g za malo...Z tego co sie orientuje to norma 5 tyg bąbla to miedzy 3200g a 5500g wiec jest w normie...
Kajtuś ważył w 6tyg. 3600 (3000 przy urodzeniu, 2850 po spadku), mój mały chudzielec, sama skóra i kości, no ale lekarz mówi że w normie przybiera, ale w dolnej granicy. Jest na samym cycu no ale staram się myśleś pozytywnie :) Tak czy siak nieważne ile waży, tylko ile przybiera.
Madzia to faktycznie jakaś p...a, no ale cóż wszędzie można trafić na idiotów. A ja dzisiaj też mam pecha... nikt nie chce mi przepisać Postinoru:confused2: nie ma to jak zaliczyć wpadkę dwa miesiące po cesarce i to z własnym mężem:-D no i muszę jutro naginać do mojego gina, ale się będzie ze mnie nabijał, bo na wizycie kontrolnej przepisał mi tabletki, a ja głupia nie zaczęłam ich jeszcze brać:sorry:
haha, najlepsza metoda antykoncepcyjna to szklanka wody zamiast ;-) Też muszę iść do gina...

reklama
Do góry