reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hejo!
już wszystko gotowe :sorry:.
Gabi - ja teraz wysłałam męża z Emilką do kina, bo dziecka energia rozpala, a mnie robota goni :zawstydzona/y:
skunkanka - królewiec, to takie przekładane ciasto, trudno mi opisać, ale pewnie w necie gdzieś jest, a jak nie to wpadaj - obejrzysz i skosztujesz :tak: - pycha
Lecę prasować ubrania. do później.

reklama
hej!!

my dzis po spacerze w deszcz,pomyslalam ze nie ma wyjscia--skoro caly czas leje to trzeba wychodzic i tak,prawda??maly sie i tak nie zorientowal bo wozek byl w folii.Dziewczyny tak sie objadlam ogorkami malosolnymi ze sobie chyba wsadze pampersa juniora bo to sie moze zle skonczyc:-p

no widze ze na naszym kwietniowym forum prym wioda chrzty,Szwedka podziwiam Cie na prawde,odpocznij kobieto!

malutka moze to zabrzmi glupio ale ja baaaardzo juz chce dostac okresu i wrocic do normalnosci wiec zazdroszcze Ci:tak:

Cześć!

Ja mam totalny brak czasu, nawet do wc nie mam czasu iść... ehh
Do ślubu i chrzciun równy miesiąc, a w tyg. jeszcze obgadać muszę wszystko z kamerzystą, fotografem, facetem od bryczki, kwiaciarką, księdzem itd.
Jutro jadę jeszcze do szkoły na egzamin, w poniedziałek po suknie i jeszcze milion innych rzeczy.

A do tego cały czas z moją Zuzinką, która potrzebuje też dużo mej uwagi, dobrze że mama mi pomaga bo z K byśmy tego wszystkiego nie mogli ogarnąć...

Postaram się zaglądać, wszystkim życzę dużo zdrówka

Pa

a ja dzis zaliczyłam spotkanie mam z bb z mojego miasta :-)

a przepis na królewca poprosze na watek o przepisach! plis o fotke!:-)

Znów witam się z rana. :-)

U mnie wczoraj totalny pech. :wściekła/y: Wsadziłam szczoteczkę od tuszu do oka, taka zdolna jestem :dry:, i chyba nieźle je porysowałam, bo cały czas bolało i łzawiło, z nosa leciało jak z kranu i pod wieczór zapuchnięte było kompletnie. :confused2: Zawsze coś takiego dzieje się w sobotę albo niedzielę... :wściekła/y: Na szczęście zwykła maść do oka podziałała i dziś jest już lepiej, może ominie mnie wizyta u okulisty w poniedziałek. :-p

Idę szykować śniadanie, bo i Julian niedługo upomni się o następny posiłek. :tak:

witajcie!

wczoraj nie mialam kiedy zajrzeć na bb, byliśmy odebrać firanki, myłam okno w sypialni, a później M. wieszał karnisze do wieczora
mały miał śpiący dzień i prawie cały dzień mieliśmy go z głowy, martwiłam się ze nie będzie spał w nocy, ale bylo ok
udalo się nam też poradzić z niejedzeniem, po prostu wróciliśmy do zwykłego bebiolnu dla zdrowych dzieci i młody wcina jak przedtem, kupy są normalne więc się cieszę, kilka dni wcześniej odstawiliśmy też espumisan bo mały od bardzo długiego czasu nie mial problemów z brzuchem

życzę miłego dnia i przyjemnosci na chrzcinach:-)

dzien dobry:-)
ja dzisiaj pospalam na maxa;-) wsumie tyle co sie obudzilam:tak: nasz maly skrzacik jeszcze spi o dziwo, wiec mam czas usiasc przed bb:tak:
u nas nocka jak zwykle spoko:tak: Mlody obudzil sie o 6.30, pozniej po 8, pojadl i dalej spi:tak: zlote dziecko poprostu:-D hi hi za to w dzien pewnie nie da nam ani chwili wytchnienia;-)
pogoda dzisiaj ladna sie zapowiada, wie zaraz na miasto sie wybieramy:-) spokojnej niedzieli zycze:tak:;-)

Witam moje kochane...pozdrawiam was serdecznie i wasze szkraby...

U nas wszystko ok...tylko wkurzyla mnie pediatra w piatek
Poszlam bo mala strasznie ulewala...
wiec zwazyla mala i stwierdzila ze w wieku 5 tyg powinna wazyc 5500g a mala wazy 4850g czyli jak stwierdzila 700 g za malo...Z tego co sie orientuje to norma 5 tyg bąbla to miedzy 3200g a 5500g wiec jest w normie...
Ale tak czy inaczej zaczelam jej dodawac Nutrition do zageszczania zeby nie ulewala bo bebilonu AR nigdzie nie dostalam... klopoty sie skonczyly...mala wkoncu najedzona i przerwy sa po 4 godzinki...

reklama
Madzai to dziewne bo jak my bylismy to Alex wazyl 5080 a byl w 6tyg,lekarka powiedziala ze ok.Mysle z reszta ze tego sie nie a jakos ujednolicic bo dzieci sa przeiez rozne

Do góry