reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hejo!
już wszystko gotowe :sorry:.
Gabi - ja teraz wysłałam męża z Emilką do kina, bo dziecka energia rozpala, a mnie robota goni :zawstydzona/y:
skunkanka - królewiec, to takie przekładane ciasto, trudno mi opisać, ale pewnie w necie gdzieś jest, a jak nie to wpadaj - obejrzysz i skosztujesz :tak: - pycha
Lecę prasować ubrania. do później.

reklama
hej!!

my dzis po spacerze w deszcz,pomyslalam ze nie ma wyjscia--skoro caly czas leje to trzeba wychodzic i tak,prawda??maly sie i tak nie zorientowal bo wozek byl w folii.Dziewczyny tak sie objadlam ogorkami malosolnymi ze sobie chyba wsadze pampersa juniora bo to sie moze zle skonczyc:-p

no widze ze na naszym kwietniowym forum prym wioda chrzty,Szwedka podziwiam Cie na prawde,odpocznij kobieto!

malutka moze to zabrzmi glupio ale ja baaaardzo juz chce dostac okresu i wrocic do normalnosci wiec zazdroszcze Ci:tak:

Cześć!

Ja mam totalny brak czasu, nawet do wc nie mam czasu iść... ehh
Do ślubu i chrzciun równy miesiąc, a w tyg. jeszcze obgadać muszę wszystko z kamerzystą, fotografem, facetem od bryczki, kwiaciarką, księdzem itd.
Jutro jadę jeszcze do szkoły na egzamin, w poniedziałek po suknie i jeszcze milion innych rzeczy.

A do tego cały czas z moją Zuzinką, która potrzebuje też dużo mej uwagi, dobrze że mama mi pomaga bo z K byśmy tego wszystkiego nie mogli ogarnąć...

Postaram się zaglądać, wszystkim życzę dużo zdrówka

Pa

a ja dzis zaliczyłam spotkanie mam z bb z mojego miasta :-)

a przepis na królewca poprosze na watek o przepisach! plis o fotke!:-)

Znów witam się z rana. :-)

U mnie wczoraj totalny pech. :wściekła/y: Wsadziłam szczoteczkę od tuszu do oka, taka zdolna jestem :dry:, i chyba nieźle je porysowałam, bo cały czas bolało i łzawiło, z nosa leciało jak z kranu i pod wieczór zapuchnięte było kompletnie. :confused2: Zawsze coś takiego dzieje się w sobotę albo niedzielę... :wściekła/y: Na szczęście zwykła maść do oka podziałała i dziś jest już lepiej, może ominie mnie wizyta u okulisty w poniedziałek. :-p

Idę szykować śniadanie, bo i Julian niedługo upomni się o następny posiłek. :tak:

witajcie!

wczoraj nie mialam kiedy zajrzeć na bb, byliśmy odebrać firanki, myłam okno w sypialni, a później M. wieszał karnisze do wieczora
mały miał śpiący dzień i prawie cały dzień mieliśmy go z głowy, martwiłam się ze nie będzie spał w nocy, ale bylo ok
udalo się nam też poradzić z niejedzeniem, po prostu wróciliśmy do zwykłego bebiolnu dla zdrowych dzieci i młody wcina jak przedtem, kupy są normalne więc się cieszę, kilka dni wcześniej odstawiliśmy też espumisan bo mały od bardzo długiego czasu nie mial problemów z brzuchem

życzę miłego dnia i przyjemnosci na chrzcinach:-)

dzien dobry:-)
ja dzisiaj pospalam na maxa;-) wsumie tyle co sie obudzilam:tak: nasz maly skrzacik jeszcze spi o dziwo, wiec mam czas usiasc przed bb:tak:
u nas nocka jak zwykle spoko:tak: Mlody obudzil sie o 6.30, pozniej po 8, pojadl i dalej spi:tak: zlote dziecko poprostu:-D hi hi za to w dzien pewnie nie da nam ani chwili wytchnienia;-)
pogoda dzisiaj ladna sie zapowiada, wie zaraz na miasto sie wybieramy:-) spokojnej niedzieli zycze:tak:;-)

Witam moje kochane...pozdrawiam was serdecznie i wasze szkraby...

U nas wszystko ok...tylko wkurzyla mnie pediatra w piatek
Poszlam bo mala strasznie ulewala...
wiec zwazyla mala i stwierdzila ze w wieku 5 tyg powinna wazyc 5500g a mala wazy 4850g czyli jak stwierdzila 700 g za malo...Z tego co sie orientuje to norma 5 tyg bąbla to miedzy 3200g a 5500g wiec jest w normie...
Ale tak czy inaczej zaczelam jej dodawac Nutrition do zageszczania zeby nie ulewala bo bebilonu AR nigdzie nie dostalam... klopoty sie skonczyly...mala wkoncu najedzona i przerwy sa po 4 godzinki...

reklama
Madzai to dziewne bo jak my bylismy to Alex wazyl 5080 a byl w 6tyg,lekarka powiedziala ze ok.Mysle z reszta ze tego sie nie a jakos ujednolicic bo dzieci sa przeiez rozne

Do góry