reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej kwietnioweczki meldujemy sie z domku:-) wczoraj zostalysmy wypisane, czujemy sie super, olek jest przeszczesliwy:-), m. oszlal na punkcie corki, ja po cc czuje sie lepiej niz po sn:-) niunia spi, je i robi mega kupy:-D. wszystkim mamusiom gratuluje dzieciaczkow, a tym ktore jeszcze czekaja cierpliwosci.
didi zauwazylam, ze nasze niunie urodzily sie tego samego dnia:tak:
narazie uciekam jak bede miala chwilke to wstawie zdjecie na zamknietym
pozdrawiamy goraco wszystkie kwietnioweczki zuzanka i ja:-)

reklama
DZIEKI WOŁAM LEKARZA!!

Jak to się stało że nikogo jeszcze nie ma???

Wszyscy rodzą??? Albo śpią???

Witam się cieplutko i idę poczytać inne fora.

Ja sie melduje:):tak: Jeszcze w dwupaku;-);-), ale wczoraj wieczorem dostalam takie mega skurcze, że ledwo doszłam do łazienki, wzięłam ciepła kapiel i juz było lepiej. Noc mialam niespokojną:-(, od rana czuję znów jakies skurcze ( ale zapewne to falszywy alarm:-:)-() wiec czekam spokojnie. Dzis ide na ktg i zobaczymy co ta machina pokaże;-)
Pozdrawiam

Witajcie!!!

DZIEKI WOŁAM LEKARZA!!
Jak to się stało że nikogo jeszcze nie ma???
Wszyscy rodzą??? Albo śpią???
Witam się cieplutko i idę poczytać inne fora.
Daj znać co powie lekarz.Mam nadzieję, że to nic takiego, a przynajmniej się uspokoisz.
Ja myślę, że ta cisza na forum spowodowana jest tym, że mamusie już "rozpakowane" muszą najpierw oporządzić swoje pociechy, nim w biegu do nas wpadną. A my, biedne "dwupaki" nie mamy już siły meldować się kolejny dzień z ogrooomnym brzuchem ;-)
Przynajmniej jeśli chodzi o mnie, to wolałabym już pochwalić się jakimiś osiągnięciami na wątku "pomniejszamy się", a nie wciąż żreć i dalekim łukiem omijać już wagę i lustro nadal tocząc się:sorry:
Ech, no ale co zrobić... Trza czekać. Uparciuchy kiedyś wyjdą...

Czesc laseczki!!!!!

No to ladnie się dziewczynki posypały, ja nadal 2w1 i juz chyba tak zostanie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jutro na patologie na 8 idę , więc może wykurzą mi małego :-):-)

Kurcze to dwupakow jest juz strasznie mało...... z tego co mi sie wydaje to tylko kilka!!!! No ale co sie dziwić przecież to koniec kwietnia!!!!

Witam dziewczyny!!!!
Ja po kolejnym aktywnym weekendzie, spędzonym głownie na Spacerowaniu i innych przyjemnych czynnościach, zaczynających się na literkę S, nadal z mała niunią w brzuszku. Mam wrażenie, że czas coraz wolniej płynie. O ile cała ciąża minęła mi bardzo szybko i bezproblemowo, tak teraz dłuży się niemiłosiernie - dokucza niedospanie i puchnące nogi.
Ech! pozostaje mieć nadzieję, że to już lada chwila - czego innym 'nierozpakowanym' życzę:)

reklama
no u mnie jutro 42 tydzien !!!! Wiec dlatego do szpitala mnie biorą :sorry::sorry:

Wczoraj na KTG pokazywalo skurcze równe praktycznie 0, więc bez wywołania się nie skończy....... lekarze powiedzieli, że mogę i nawet cesarke mieć, jeśli nic na mnie nie podziała :baffled::baffled:

Ale mam nadzieję, że jutro już utulę swojego uparciucha ;-);-);-);-)

Do góry