marys16
Fanka BB :)
Mój M do mnie mówi " nie denerwuj się bo ci mleko zsiądzie"
No i stare jak świat te przysłowie a jakże aktualne :-)

No i stare jak świat te przysłowie a jakże aktualne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dorzucę jeszcze nieroba gratis, weźcie go bo normalnie zwariuję.![]()
Ja bym wzywała i już. To brzmi nie ciekawie co piszesz, a nawet lepiej dmuchać na zimne.Dziewczyny wiem że to nie ten wątek ale twszystkie wchodzimy,mam jedno wielkie pytanie.Po ilu dniach zaczyna ustępować wysypka u smyka po odstawieniu jedzenia uczulającego przez mamę? I czy jest możliwe nasilenie się wysypki w takiej sytuacji a ustąpienie objawów kupkowych? Jeste przerażona mała ma skorupę z krostek na policzkach za uszami wyszło dziś i zaczęło pojawiać się na dekolcie... Nie czekam do wtorku na położna ,jutro wzywam pediatrę.Nie wyjdę na wariatkę że wzywam go do wysypki??? Miało być jedno pytaniePomocy!!!!
Dziewczyny wiem że to nie ten wątek ale twszystkie wchodzimy,mam jedno wielkie pytanie.Po ilu dniach zaczyna ustępować wysypka u smyka po odstawieniu jedzenia uczulającego przez mamę? I czy jest możliwe nasilenie się wysypki w takiej sytuacji a ustąpienie objawów kupkowych? Jeste przerażona mała ma skorupę z krostek na policzkach za uszami wyszło dziś i zaczęło pojawiać się na dekolcie... Nie czekam do wtorku na położna ,jutro wzywam pediatrę.Nie wyjdę na wariatkę że wzywam go do wysypki??? Miało być jedno pytaniePomocy!!!!