reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Szwedka no to gratuluje skutecznego stosowania wit.S:tak::tak::tak: moze cos juz z tego bedzie:-D daj koniecznie znac i napisz esemeska w razie czego!!!Bocki cos strajkuja jak widze:confused2:
Madzia_Singh to na prawde straszne co piszesz.Jak oni moga Cie tak traktowac:szok: I dziec taki duzy t przeciez juz sie i tak do cc kwalifikuje wiec na co czekac.

Angela trzymamy kciuki:-D

Szczesliwa moze by laktator pomogl?

reklama
Hejoo

Moje wieczorne mini skurczyki przeszły :confused2: Aaaa miałam nadzieję, że to już...
Kolejny dzień przeterminowania... Widać Zuzi w brzuszku dobrze i mam nas w nosie, a już wszystko gotowe czeka na nia, no nic...

Miłego dnia, yo

To jeszcze ja
Bez wątpienia pokażę się dziś w szpitalu i mam nadzieję, że jeszcze dziś prześle smska z dobrą nowiną.
Krwawię i łupie od czasu do czasu w krzyżu, ale czy to alby na pewno to. M już taki zestresowany że szok aż mu usta ze stresu popękałay - a przecież to drugi raz :-D. Ja jestem spokojna i jakoś myślę, że to nie poród, ale zobaczyny.
Do następnej wiadomości Pa

Szwedka, to czekamy na wieści :tak::-)

Ja jakiegoś doła mam, dalej pokłócona z P., ale teraz to już na maksa, nawet obrączkę i pierścionek zaręczynowy i ten za urodzenie dzecka wyrzuciłam do kosza, teraz są dla mnie już gów...o warte, a P. niech spiep... z mojego życia, jak ktoś chce się obłowić na pierścioki z brylantami to zapraszam do wieliczki, dorzucę jeszcze nieroba gratis, weźcie go bo normalnie zwariuję.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka!!!

No ja po wizycie w szpitalu............ na KTG skurcze hehe 0. Z małym wszystko w porządku.

Jeśli do wtorku nic sie nie wydarzy to mam na 8 rano się stawić i już zostanę i wyjdę jak urodzę. ;-)

Dół mnie dziś łapie przeogromny, bo nie tak to sobie wszystko wyobrażałam..... :-:)-(
:-:)-( ale najważniejszy mój malutki synek.

Z porodu w hotelu tym co pisałam nici, ale powiem Wam , że warunki w szpitalu nie odbiegają daleko od tamtych. Pokój jednoosobowy z łazienką, urządzony b. ładnie i przytulnie, więc może jakoś przeżyję.

Szwedka trzymam kciuki!!!!!!:-)
Nadii cierpliwości !!!!!!:happy:
Spaczyna
no to co z tym twoim chłopem :szok::szok: powodzonka w godzeniu się ...... i rozumu dla niego :tak::tak:

Dobra kochane ja idę leżakować , bo co mi pozostało ;-)

Ps. Kasuje suwaczki bo mi na nerwy działają :)

ja całe szczescie dobrze
nocka super z malutką-budziła sie co 2-3 godziny karmienie i dalej w spanie... nawał co miałam zjadła...i chyba zacznie przybierac na wadze jak tak dalej pójdzie :-)

aha nie martw się ja tez juz miałam termin na patologie i zonbcz urodziłam, nastraszyli mnie i urodziłam;-) zaraz cos i u ciebie będzie sie dziac, strasznie mocno trzymam kciuki!

klucha super, że juz jest mama mam nadzieje, że dała sobie rade na lotnisku i podroż wspomina miło:-)

A najgorsze w tym wszystkim, że mój Karolek, czuje wszystkie moje nastroje, i stał się marudką:-(, głupia jestem że się przejmuje, przecież faceci (nie ujmując żadnemu, chodzi o mojego) to niższa rasa.

reklama
Spaczyna trzymam kciuki, zeby wszystko się dobrze skończyło....

No niestety maluszki reagują na nasze humorki i niepokoje.. mój mąż ostatnio ciut nerwowo znosi fochy synka a potem się dziwi, ze nie potrafi go uspokoić:sorry:Musiałam mu szczelić gadkę umornialającą....:-D

Do góry