reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

cieszył sie, bo miał dola ze ją zgubił i wyrzuty sumienia.
ale on to geniusz jest, co chwila coś narozrabia.
hehehehehe masz z nim ubaw, nie ma co:-):-)
wlasnie,dobija mnie to traktowanie lekarzy przez ciemnote.Ostatnio u tego ortopedy--mialam wejsc o 16.20 i wchodze oczywiscie o 16.30 na to on ze MUSI zadzwonic i mam czekac,dobra,czekam.Mija 15 min a ten dalej toczy,jak slysze prywatna rozmowe.Jak sie nie wkur....wlazlam tam z tekstem ze jestem w ciazy,mam grype (no nie musial wiedziecc ze to zwykle przeziebienie;-)) i jesli zaraz nie zostane przyjeta to zemdleje.Foch byl mega ale rozmowe zakonczyl.Po wypisaniu skierowania tez stwierdzil ze to przesada,ze ginekolodzy sie boja i wola od razu pociac:angry::angry::angry::angry:
Uwielbiam, kiedy lekarze nadal mysla, ze sa polbogami... rozpieszczone toto przez mohery, wydaje im sie, ze my niedoinformowane jestesmy. A wala!!!

uprzejmie donosze, ze Malutka pisala - teskni jej sie do nas ;-) Maly wazy 2700 i czekaja az wyskoczy;-)

reklama
ojej fajnie ze Malutka sie odezwala a wlasnie o niej myslalam.Nie duzy ten jej synio bedzie przynajmniej nameczy sie mniej przy porodzie

no tego, że lekarz olewa wskazania innych lekarzy do cc nie rozumiem totalnie! :no: ale to że nie chce robić cesarki na miesiąc przed terminem, gdy nie jest to konieczne dla ratowania dziecka to niestety rozumiem - niech się okaże, że płucka nie rozwinięte albo coś i to on będzie za to odpowiadał

Kolejny sms - pozdrawia Was wszystkie serdecznie, od poludnia ma skurcze, ale, jak pisze, pewnie znowu falszywy alarm...mamy sie trzymac cieplutko:-)

Hmm,straszycie tym spojeniem:dry: Mnie od kilku dni boli (chyba:confused:).Tylko trochę to przecież musi się rozejść naturalnie.Nie tylko spojenie.Znam milion osób,którym się porządnie rozłaziło i wsio ok.Właściwie jesteście pierwszą tak liczną grupą,ze wskazaniami do cc przez to spojenie.:sorry2:Zbieg okoliczności:confused:
Zapytam sie gina oczywiście w poniedziałek.Ale wydaje mi się,ze bez przesady.CC też ma milion konsekwencji.Tak naprawdę w każdej opcji nie wiemy co i jak się skończy.
No dobra...ja nie chcę cc,to udaję,że to histeria zbiorowa:-p Ale zapytam.;-)

kochana mnie boli d grudnia,poza tym rozmumiem ze boli ''troche'' bo takie sa prawa fizyki,nie?
ale jesli o wlasnych silach nie da sie dojsc do toalety np to juz chyba cos nie teges

Ja siedze przy kompie,bo wkurzylam sie na meza:dry: A co do niego to obraczki oczywiscie nie znalazl...dobrze,ze nie chcialam miec na cywilnym zlotej tylko narazie srebrne kupilismy...no ale to jednak obraczka i pamiatka:-( a maz sie tak wkurzyl na siebie ze ja zgubil...powiedzial ze sie juz do niej przyzwyczail...

A ja jestem strasznie na siebie wkurzona i na ta gin u ktorej bylam:wściekła/y: teraz dopiero dochodzi do mnie,ze nic nie zrobila praktycznie a wziela kase...cos mnie przycmilo...jestem niespokojna i martwie sie tym,ze zamiast przytyc to schudlam,20dag ale jednak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( no i od 1,5 miesiaca niewiem ile wazy i mierzy moj skarbek:-( eh...msze isc gdzie indziej na usg bo chyba nie wytrzymam z tego stresu:-(

niuni no widze,ze TY jeszcze gorsza sytuacje masz...Ci lekarze:dry: wspolczuje,bo wiem co to znaczy byc niezadowolona po wizycie i niedoinformowana:sorry2:a tym bardziej olana...

Dobra ja juz nie smece...Zycze wszystkim spokojnej i przespanej nocki:happy2:

Dobranoc

Gabi- mam dośćpodobne odczucia;-) mnie też spojenie boli i to naprawdę mocno - zwłaszcza wieczorami - ale ja się cieszę, że wszystko mi się rozłazi - bo ostanio masakra nic się nie rozlazło, nic nie otworzyło tylko wody poszły a ja 12 godzin a porodówce na oksytocynie się męczyłam:dry: i takiej jazdy nikomu nie życzę ....

reklama
Blubell,nie mówię,ze się komuś nie rozłazi całkiem.Tylko tak się na głos zastanawiam.;-)
Hmm,a koleżanka smska mi przysłała.Kończy 42 tydz.Już trzecie podejście z kroplówką z oksy miała i NIC.:dry:

Do góry