czesc dziewczyny:-)
ja dzisiaj wstalam z dobrym nastrojem:-) sloneczko za oknem swieci, wiec mam nadzieje, ze nic mi dzisiaj humoru nie popsuje
w nocy jakos dziwnie spac nie moglam
wkoncu zasnelam to snily mi sie takie glupoty, ze szkoda gadac
mezus wrocil z pracy po 6 przebudzilam sie jak mu zaczelam opowiadac moj sen to sie za glowe zlapal
hi hi zrobil mleczko z miodem i poszlismy jeszcze spac i wsumie tyle co sie obudzilam i na bb weszlam zobaczyc czy sa jakies nowe dobre wiadomosci;-) nio i powiem wam, ze jak usnelam za drugim razem to snil mi sie moj porod
ale chyba pierwszy raz wszystko bylo tak jak powinno byc, strasznie realny byl ten sen i ani troche glupich rzeczy
wsumie taki porodzik to bym miec mogla;-)
nadii1 to uwazaj dzisiaj na siebie
trzymam kciuki, zebys szczesliwie objechala na ta uczelnie i zeby zadne skurcze, bole itp cie nie dopadly
didi nio tata to naprawde przejal sie rola;-) zreszta braciszek tez
hi hi jak wstalam mialam 4 polaczenia nieodebrane i 3 esy z zapytaniem czy wszystko wporzadku i jak sie czuje
szczesliwa a ty jak sie czujesz kochana
mialas napisac jak sie czujecie i co u was, wiec czekamy na wiesci
nio i teraz by pasowalo jakas kawke strzelic, ale chyba poczekam az mezus wstanie, bo samej to mi kawa jakos tak dziwnie nie wchodzi;-) pozniej o ile pogoda sie nie zepsuje to moze na jakis spacerek sie wybierzemy
coprawda w planach byly wielkie porzadki przed moim pojsciem do szpitala, ale az zal nie skorzystac ze sloneczka;-)
zycze wszystkim udanej soboty i mam nadzieje, ze to znow bedzie dzien dobrych wiadomosci:-)