reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Adusia dzieki, w takim razie trza sie na poszukiwania udac:-) No, cale szczescie, ze wrocilas, bo wiedzialam, ze cos za mna chodzi, a teraz juz wiem, ze jezki:-):-):-):-)
Troche mnie szlag trafia, bo dzisiaj M postanowil po pracy oproznic maly pokoj, jeden jedyny, ktorego nie ruszalismy przy remoncie, a w ktorym pozostalo "aromatyczne" wspomnienie tego, co sie tu dzialo przed nami... bedzie rozkrecal meble, zrywal tapety, rabal rogowke i mnie bierze, bo normalnie to to moja robota byla.....:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze se kiedys nadrobie, zawsze mozna u dziadkow na parterze jeszcze remont zrobic:-)

reklama
a u mnie słonko....ale korzystam z balkonu co by nie chodzic... i zaraz bede wcinac nalesniczki w menu szpitalnym ich było brak hihi:-)

zrobilam tmat gdzie jest tylko adres watku zamknietego...
juz niebedzie trzeba go szukac..pozniej poprosze o doklejenie go za sama gore..ale to jak bede wysylala liste z reszta dziewczyn

Sylwia na stronie głównej forum szukasz Zwiazki rodzinne (mniej więcej na wysokosci strony 3/4 - następnie Album rodzinny i jak masz dostęp to w albumie rodzinnym są Kwietniowe mamy '09:-)

A u mnie pogoda do bani dzisiaj, jak to w weekend........
slicznie dziekuje:)

Didi mam dostep dziekuje:)

reklama
u nas pogoda tez sie skopala:dry: slonko gdzies zniklo i jest szaro i ponuro:dry:
bylismy na zakupach i jak wrocilam do domu to sie zalamalam:zawstydzona/y: moje psice chyba bardzo sie nudzily, bo balaganu narobily takiego, ze szkoda gadac:wściekła/y: mnie rece opadly bez kitu:zawstydzona/y: jedyny komentarz jaki zrobilam do tego "artystycznego balaganu" brzmial: "kochanie wyobrazasz sobie, ze wracamy z synusiem ze szpitala i zastajemy cos takiego w domu??" zalamalam sie i jednoczesnie taka wizja mnie przerazila na maxa:zawstydzona/y:
mezus wzial sie za sprzatanie, a ja zaraz mam mu zamiar pomagac, nio ale wpadlam zobaczyc co tu ciekawego slychac;-)
adusia3 podeslij do mnie troche tego powera, bo by mi sie teraz przydal;-) ty i tak juz dzisiaj sporo zrobilas, wiec odpoczynek by ci sie przydal;-)

Do góry