reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Ja dziś cały dzień czytam ale jakoś weny na pisanie nie miałam...

Super dziś wieści z porodówek!! Zaczęło się na maxa!!!!

Zyczę wszystkim kolorowych snów i mykam spać...

Ostatnia edycja:
witam sie z wami jeszcze dwupaczki;-) nasze dzieciaczki zaczely pchac sie na swiat i dobrze:tak:, te ktore maja juz blisko do terminu niech powoli wychodza, a te ktore jeszcze troszke niech zaczekaja na swoja kolej.:tak: ja nie spie od 5.30 i pije kawke z bb:happy: w nocy cos zaczelam sie delikatnie kurczyc, ale przeszlo. za oknem jakies niesmiale slonce wychodzi, a ja leze i chyba zakwitne wczesniej niz ta wiosna sie pojawi:-D

dzieńdoberek :-)
ja też nie śpię dziś od 5:30 :szok:
to się wczoraj podziało z tymi dzieciakami hoho :-) chyba trzeba częściej zaglądać na bb, żeby być na bieżąco :-) z jednej strony zazdroszczę a z drugiej jestem przerażona, że tak niewiele mi juz zostało :-p

szczesliwa i adusia witajcie spowrotem :-)
malutka to dobrze, że przestałaś się już tak martwić :-)

chyba czas na drugie śniadanie ;-)

Witajcie dwupaczki

Jak fajnie czytać takie niespodzianki z rana.
Słodziutka Hania Kainkas.

U nas spokój jak narazie, może dzisiejsze sobotnie porządki coś pomogą i w końcu coś się ruszy.

Zmykamy na drugie śniadanko i zabieramy się za sprzątanie.

Miłego dzionka

Hej babki

Za 30 min jadę do Poznania, więc musiałam skorzystać z chwili czasu i wejść jeszcze na bb:-D

Jestem padnięta i ledwo żyję, noc była strasznie, nie spałam prawie wogle, w blecach złapały mnie takie skurcze, że chodziłam po pokoju, leżałam i siedziałam wszystko prawie w jednym momencie... Ból straszny... Do tej pory czuję w prawym boku ucisk... Mam nadzieję, że to sie dziś już nie powtórzy...

Buziaki i miłego dnia

witam sie dzis jakos slonecznie,
jesli chodzi o wiosne to ma byc od kwietnia dopiero:szok: ale super dzien byl wczoraj,nie?kwietniowki wziely sie ostro do roboty:-p ceikawe co przyniesie dzisiejszy dzien:tak:
Ma Dunia Ty sie kochana nic nie martw ja tez bede kwitnac w tej ciazy pewnie do maja:wściekła/y:
A Kainkas to miala sn? ale sliczna ta jej malutka.Ja dzis jade do kolezanki poniewaz jako przyszla matka chrzestna postanowila wydac troche kaski na moje niuniu i chce zebym sobie sama wybrala.Ja sie nawet wyspalam ale mialam potwornie glupie sny.Snilo mi sie ze wygrlalam aukcje na allegro-laktator za 2zl:-D

hej, hej!

i ja się witam:happy:

słońce za oknem ! ale pewnie raczej mroźno;-)

biedne jesteśce z tymi nockami, Maks spał do 8.30 i my też pospaliśmy:-) ja śpię jak dziecko - padam i śpię i mogłabym tak spać dłuuuuuugo no ale Maks dłużej nie daje:sorry2:

idę zrywać folie i taśmy bo pokój Julusia pomalowany:-):-):-)

a ! no i wczoraj w nocy weszliśmy przed snem na allegro a tam jakiś nocny marek wystawił w nocy wózek, którego szukaliśmy w super cenie - zastanawialiśmy sie jakieś 30sekund tak więc mamy wózek w boskiej cenie ze wszystkim - kolor jasno niebieski!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witajcie

ja wyspana srednio..juz 2 noc jam mnie wzdyma i jestm jak balon i do tego czuje sie taaaaka ciezka....:baffled:

u mnie jak narazie slonka brak..ale moze wyjdzie.. leiej niech wyjdzi ebo musze do slpu isc bo w lodowce przeciag :-D moj twierdzi ze jeszcze sporo jest ale ja nie widze tam nic dla siebie:-D

Malutka...masz kochanego tate az mi lezki polecialy

Do góry