reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Ja dziś cały dzień czytam ale jakoś weny na pisanie nie miałam...

Super dziś wieści z porodówek!! Zaczęło się na maxa!!!!

Zyczę wszystkim kolorowych snów i mykam spać...

Ostatnia edycja:
witam sie z wami jeszcze dwupaczki;-) nasze dzieciaczki zaczely pchac sie na swiat i dobrze:tak:, te ktore maja juz blisko do terminu niech powoli wychodza, a te ktore jeszcze troszke niech zaczekaja na swoja kolej.:tak: ja nie spie od 5.30 i pije kawke z bb:happy: w nocy cos zaczelam sie delikatnie kurczyc, ale przeszlo. za oknem jakies niesmiale slonce wychodzi, a ja leze i chyba zakwitne wczesniej niz ta wiosna sie pojawi:-D

dzieńdoberek :-)
ja też nie śpię dziś od 5:30 :szok:
to się wczoraj podziało z tymi dzieciakami hoho :-) chyba trzeba częściej zaglądać na bb, żeby być na bieżąco :-) z jednej strony zazdroszczę a z drugiej jestem przerażona, że tak niewiele mi juz zostało :-p

szczesliwa i adusia witajcie spowrotem :-)
malutka to dobrze, że przestałaś się już tak martwić :-)

chyba czas na drugie śniadanie ;-)

Witajcie dwupaczki

Jak fajnie czytać takie niespodzianki z rana.
Słodziutka Hania Kainkas.

U nas spokój jak narazie, może dzisiejsze sobotnie porządki coś pomogą i w końcu coś się ruszy.

Zmykamy na drugie śniadanko i zabieramy się za sprzątanie.

Miłego dzionka

Hej babki

Za 30 min jadę do Poznania, więc musiałam skorzystać z chwili czasu i wejść jeszcze na bb:-D

Jestem padnięta i ledwo żyję, noc była strasznie, nie spałam prawie wogle, w blecach złapały mnie takie skurcze, że chodziłam po pokoju, leżałam i siedziałam wszystko prawie w jednym momencie... Ból straszny... Do tej pory czuję w prawym boku ucisk... Mam nadzieję, że to sie dziś już nie powtórzy...

Buziaki i miłego dnia

witam sie dzis jakos slonecznie,
jesli chodzi o wiosne to ma byc od kwietnia dopiero:szok: ale super dzien byl wczoraj,nie?kwietniowki wziely sie ostro do roboty:-p ceikawe co przyniesie dzisiejszy dzien:tak:
Ma Dunia Ty sie kochana nic nie martw ja tez bede kwitnac w tej ciazy pewnie do maja:wściekła/y:
A Kainkas to miala sn? ale sliczna ta jej malutka.Ja dzis jade do kolezanki poniewaz jako przyszla matka chrzestna postanowila wydac troche kaski na moje niuniu i chce zebym sobie sama wybrala.Ja sie nawet wyspalam ale mialam potwornie glupie sny.Snilo mi sie ze wygrlalam aukcje na allegro-laktator za 2zl:-D

hej, hej!

i ja się witam:happy:

słońce za oknem ! ale pewnie raczej mroźno;-)

biedne jesteśce z tymi nockami, Maks spał do 8.30 i my też pospaliśmy:-) ja śpię jak dziecko - padam i śpię i mogłabym tak spać dłuuuuuugo no ale Maks dłużej nie daje:sorry2:

idę zrywać folie i taśmy bo pokój Julusia pomalowany:-):-):-)

a ! no i wczoraj w nocy weszliśmy przed snem na allegro a tam jakiś nocny marek wystawił w nocy wózek, którego szukaliśmy w super cenie - zastanawialiśmy sie jakieś 30sekund tak więc mamy wózek w boskiej cenie ze wszystkim - kolor jasno niebieski!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witajcie

ja wyspana srednio..juz 2 noc jam mnie wzdyma i jestm jak balon i do tego czuje sie taaaaka ciezka....:baffled:

u mnie jak narazie slonka brak..ale moze wyjdzie.. leiej niech wyjdzi ebo musze do slpu isc bo w lodowce przeciag :-D moj twierdzi ze jeszcze sporo jest ale ja nie widze tam nic dla siebie:-D

Malutka...masz kochanego tate az mi lezki polecialy

Do góry