reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupki-temat rzeka

Skoro widac ze dzidzia czuje sie dobrze to nie powinnas sie martwic.Moja mama gdy karmila mnie piersia zalatwialam sie raz na tydzien:szok:lekarke mowila jej wtedy ze widocznie tak przyswajam jej mleko.pzdr

reklama
no u nas identycznie mala sie zalatwiala po kazdej kupce a pozniej nagle stop po 3 dniach sie skonsultowalismy z pediatra i powiedziala ze to normalne nie ma czym sie martwic, rosnie:-D aa do tego upal tak moze dzialac ze niby wiecej energii zuzywa czy jakos tak, nie wiem jak u was z pogoda ale u nas sie sprawdza, jak tylko robi sie chlodniej mala robi wiecej kupek :-D

Cześć dziewczyny
Z tego co piszecie to nic takiego sie nie dzieje,troche mi ulżyło:)Kubuś kupki nie zrobił jeszcze (coś tam było w pieluszce ale tylko tak maźnięte) ale nie płacze i jest zadowolony więc jeszcze poczekam z czopkiem. Dobrze że jest to forum i forumowiczki:):):)

Cześć dziewczyny:)
Ale mnie wczoraj zszokowało moje maleństwo,nie robił kupki kilka dni aż tu nagle na przewijaku leżąc sobie zrobił... ogromnie dużo kupki, o matko ile tego było, nie nadązałam wycierać:szok:Mam nadzieje, że po tym bedzie robił regularnie i nie bedzie stresowac mamusi;-).

heheheh no nie wiem jak tak będzie co kilka dni robił
mój jak przez dwa dni nie robił to na trzeci takie kupy walił że sie z pieluchy wylewało:-D:-D

Witam mamy może podpowiecie mi co można podać maluchowi na luźniejsza kupke co prawda nie są to zatwardzenie ale już nie dużo brakuje ;) pozdrawiam

reklama
Ja akurat kupowałam Gerbera taki mały słoiczek. W zależności ok kupy dawałam jej albo cały słoiczek albo kilka łyżeczek. Ale z tymi suszonymi to chyba też nie głupi pomysł bo można dać do ciamkania.

Do góry