reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kupki-temat rzeka

Skoro widac ze dzidzia czuje sie dobrze to nie powinnas sie martwic.Moja mama gdy karmila mnie piersia zalatwialam sie raz na tydzien:szok:lekarke mowila jej wtedy ze widocznie tak przyswajam jej mleko.pzdr

reklama
no u nas identycznie mala sie zalatwiala po kazdej kupce a pozniej nagle stop po 3 dniach sie skonsultowalismy z pediatra i powiedziala ze to normalne nie ma czym sie martwic, rosnie:-D aa do tego upal tak moze dzialac ze niby wiecej energii zuzywa czy jakos tak, nie wiem jak u was z pogoda ale u nas sie sprawdza, jak tylko robi sie chlodniej mala robi wiecej kupek :-D

Cześć dziewczyny
Z tego co piszecie to nic takiego sie nie dzieje,troche mi ulżyło:)Kubuś kupki nie zrobił jeszcze (coś tam było w pieluszce ale tylko tak maźnięte) ale nie płacze i jest zadowolony więc jeszcze poczekam z czopkiem. Dobrze że jest to forum i forumowiczki:):):)

Cześć dziewczyny:)
Ale mnie wczoraj zszokowało moje maleństwo,nie robił kupki kilka dni aż tu nagle na przewijaku leżąc sobie zrobił... ogromnie dużo kupki, o matko ile tego było, nie nadązałam wycierać:szok:Mam nadzieje, że po tym bedzie robił regularnie i nie bedzie stresowac mamusi;-).

heheheh no nie wiem jak tak będzie co kilka dni robił
mój jak przez dwa dni nie robił to na trzeci takie kupy walił że sie z pieluchy wylewało:-D:-D

Witam mamy może podpowiecie mi co można podać maluchowi na luźniejsza kupke co prawda nie są to zatwardzenie ale już nie dużo brakuje ;) pozdrawiam

reklama
Ja akurat kupowałam Gerbera taki mały słoiczek. W zależności ok kupy dawałam jej albo cały słoiczek albo kilka łyżeczek. Ale z tymi suszonymi to chyba też nie głupi pomysł bo można dać do ciamkania.

Do góry