reklama
Hej wszystkim,
Po trudnej, lecz zakończonej sukcesem walce o dziecko ( dzięki ICSI) zostało mi parę leków i suplementów Są to:
Orgametril 5 mg (Lynestrenolum)- opakowanie niepełne, 26 tab ( DW 08/2023)
MRM DHEA Mikronizowany 50 mg- opakowanie niepełne- 43 kapsułki, ( DW 12/2021)
Kontakt: dommie@o2.pl
Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich Staraczek
Dominika
Po trudnej, lecz zakończonej sukcesem walce o dziecko ( dzięki ICSI) zostało mi parę leków i suplementów Są to:
Orgametril 5 mg (Lynestrenolum)- opakowanie niepełne, 26 tab ( DW 08/2023)
MRM DHEA Mikronizowany 50 mg- opakowanie niepełne- 43 kapsułki, ( DW 12/2021)
Kontakt: dommie@o2.pl
Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich Staraczek
Dominika
Ostatnia edycja:
AnnMaDykes
Fanka BB :)
Witam Was Dziewczyny jeszcze świątecznie! Mam pytanie do tych, które stymulowane były gonapeptylem - od 21 dc poprzedzającego. Pamietacie kiedy zjawiła się @? Raczej przed spodziewanym terminem (cykl sie skrócił) czy raczej pózniej (cykl sie wydłużył)? Dzięki z góry za odpowiedz!
Hej dziewczyny
Jestem po pierwszym transferze, podano mi 2 dwudniowe zarodki. Pierwszą betę będę badać 28.12. strach i stres jest wielki na dodatek dziś zaczęły się bóle jak na okres i niewielkie plamienie z rana (takie dosłownie tyci tyci). Mętlik mam w głowie ogromny ale wiem że co ma być to będzie i wszystko w rękach Boga/Natury czy jeszcze innych sił wyższych. Trzymam kciuki za Was wszystkie, co by nam się
Jestem po pierwszym transferze, podano mi 2 dwudniowe zarodki. Pierwszą betę będę badać 28.12. strach i stres jest wielki na dodatek dziś zaczęły się bóle jak na okres i niewielkie plamienie z rana (takie dosłownie tyci tyci). Mętlik mam w głowie ogromny ale wiem że co ma być to będzie i wszystko w rękach Boga/Natury czy jeszcze innych sił wyższych. Trzymam kciuki za Was wszystkie, co by nam się
AnnMaDykes
Pozazdrościć! 3mam mocno kciuki!Hej dziewczyny
AnnMaDykes
Hej! Ten wątek chyba umarł śmiercią naturalna. Polecam zaglądać i pisać na 'Kto po in vitro?'. Tam jest Nas baaaaardzo dużo, niektóre dziewczyny to weteranki z ogromna wiedza i doświadczeniem, którym chętnie się dzielą. I 3mam kciuki oczywiście! Ps. Jaki zarodeczek miałas transefrowany, jesli moge zapytac?Hejka dziewczyny jestem po swoim 1szym zabiegu in vitro i juz po transferze teraz czekam na test za 2 tyg. Boję się tego testu bardzo. Jak się czułyście po transferze?
Jaka
Początkująca w BB
Hej ok przejdę do tamtego tematu w takim razie bo po kilku dniach mam pytania i dziękuję za informację. Możesz sprecyzować pytanie o zarodek? Bo mieszkam w Holandii I z tego co zauważyłam w Polsce inaczej trochę się odbywa in vitroHej! Ten wątek chyba umarł śmiercią naturalna. Polecam zaglądać i pisać na 'Kto po in vitro?'. Tam jest Nas baaaaardzo dużo, niektóre dziewczyny to weteranki z ogromna wiedza i doświadczeniem, którym chętnie się dzielą. I 3mam kciuki oczywiście! Ps. Jaki zarodeczek miałas transefrowany, jesli moge zapytac?
AnnMaDykes
hej! Chodzi mi o to, jaki wg klasyfikacji zarodek miałaś transferowany? Np. 2AA (wg nowej nomenklatury 2.1.1). Powinnaś miec taka informacje na dokumentacji dot. transferu, chyba ze w Holandii jest inaczej.Hej ok przejdę do tamtego tematu w takim razie bo po kilku dniach mam pytania i dziękuję za informację. Możesz sprecyzować pytanie o zarodek? Bo mieszkam w Holandii I z tego co zauważyłam w Polsce inaczej trochę się odbywa in vitro
reklama
Jaka
Początkująca w BB
Nie mam nic takiego tutaj to w ogóle mało mówią bo myślą że zwariujesz od ilości informacji. Ale zaciekawiłaś mnie tematem musze poczytać na temat tych klasyfikacji.hej! Chodzi mi o to, jaki wg klasyfikacji zarodek miałaś transferowany? Np. 2AA (wg nowej nomenklatury 2.1.1). Powinnaś miec taka informacje na dokumentacji dot. transferu, chyba ze w Holandii jest inaczej.
Podziel się: