reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto w trakcie in vitro (ivf)?

Jejku, dziewczyny, strasznie mi przykro, że transfery się nie udały :( Sama jestem przed pierwszym podejściem i strasznie się boję. W jakich klinikach jesteście? Planujecie próbować jeszcze w późniejszym czasie?

reklama
Hej wszystkim,

Po trudnej, lecz zakończonej sukcesem walce o dziecko ( dzięki ICSI) zostało mi parę leków i suplementów😊 Są to:

Orgametril 5 mg (Lynestrenolum)- opakowanie niepełne, 26 tab ( DW 08/2023)

MRM DHEA Mikronizowany 50 mg- opakowanie niepełne- 43 kapsułki, ( DW 12/2021)

Kontakt: dommie@o2.pl

Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich Staraczek 😙

Dominika

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny jeszcze świątecznie! 🎄 Mam pytanie do tych, które stymulowane były gonapeptylem - od 21 dc poprzedzającego. Pamietacie kiedy zjawiła się @? Raczej przed spodziewanym terminem (cykl sie skrócił) czy raczej pózniej (cykl sie wydłużył)? Dzięki z góry za odpowiedz! 🙂

Hej dziewczyny 🙂
Jestem po pierwszym transferze, podano mi 2 dwudniowe zarodki. Pierwszą betę będę badać 28.12. strach i stres jest wielki 😱 na dodatek dziś zaczęły się bóle jak na okres i niewielkie plamienie z rana (takie dosłownie tyci tyci). Mętlik mam w głowie ogromny ale wiem że co ma być to będzie i wszystko w rękach Boga/Natury czy jeszcze innych sił wyższych. Trzymam kciuki za Was wszystkie, co by nam się ☺️

Hej dziewczyny 🙂
Jestem po pierwszym transferze, podano mi 2 dwudniowe zarodki. Pierwszą betę będę badać 28.12. strach i stres jest wielki 😱 na dodatek dziś zaczęły się bóle jak na okres i niewielkie plamienie z rana (takie dosłownie tyci tyci). Mętlik mam w głowie ogromny ale wiem że co ma być to będzie i wszystko w rękach Boga/Natury czy jeszcze innych sił wyższych. Trzymam kciuki za Was wszystkie, co by nam się ☺️
Pozazdrościć! 3mam mocno kciuki! ✊🏻🤩

Hejka dziewczyny jestem po swoim 1szym zabiegu in vitro i juz po transferze teraz czekam na test za 2 tyg. Boję się tego testu bardzo. Jak się czułyście po transferze?

Hejka dziewczyny jestem po swoim 1szym zabiegu in vitro i juz po transferze teraz czekam na test za 2 tyg. Boję się tego testu bardzo. Jak się czułyście po transferze?
Hej! Ten wątek chyba umarł śmiercią naturalna. Polecam zaglądać i pisać na 'Kto po in vitro?'. Tam jest Nas baaaaardzo dużo, niektóre dziewczyny to weteranki z ogromna wiedza i doświadczeniem, którym chętnie się dzielą. I 3mam kciuki oczywiście! ✊ 🙂 Ps. Jaki zarodeczek miałas transefrowany, jesli moge zapytac?

Hej! Ten wątek chyba umarł śmiercią naturalna. Polecam zaglądać i pisać na 'Kto po in vitro?'. Tam jest Nas baaaaardzo dużo, niektóre dziewczyny to weteranki z ogromna wiedza i doświadczeniem, którym chętnie się dzielą. I 3mam kciuki oczywiście! ✊ 🙂 Ps. Jaki zarodeczek miałas transefrowany, jesli moge zapytac?
Hej ok przejdę do tamtego tematu w takim razie bo po kilku dniach mam pytania i dziękuję za informację. Możesz sprecyzować pytanie o zarodek? Bo mieszkam w Holandii I z tego co zauważyłam w Polsce inaczej trochę się odbywa in vitro

Hej ok przejdę do tamtego tematu w takim razie bo po kilku dniach mam pytania i dziękuję za informację. Możesz sprecyzować pytanie o zarodek? Bo mieszkam w Holandii I z tego co zauważyłam w Polsce inaczej trochę się odbywa in vitro
hej! Chodzi mi o to, jaki wg klasyfikacji zarodek miałaś transferowany? Np. 2AA (wg nowej nomenklatury 2.1.1). Powinnaś miec taka informacje na dokumentacji dot. transferu, chyba ze w Holandii jest inaczej. 🙂

reklama
hej! Chodzi mi o to, jaki wg klasyfikacji zarodek miałaś transferowany? Np. 2AA (wg nowej nomenklatury 2.1.1). Powinnaś miec taka informacje na dokumentacji dot. transferu, chyba ze w Holandii jest inaczej. 🙂
Nie mam nic takiego :( tutaj to w ogóle mało mówią bo myślą że zwariujesz od ilości informacji. Ale zaciekawiłaś mnie tematem musze poczytać na temat tych klasyfikacji.

Do góry