Cześć dziewczyny .Jestem po jednej nie udanej procedurze in vitro (3 transfery)obecnie postanowiliśmy zmienić klinikę na Novum w Warszawie i starać się o dofinansowanie, w związku z tym mam do was pytanie czy macie doświadczenie z tą kliniką ? i z dr Czer...........? czy na wizytę kwalifikacyjną potrzebne są jakieś aktualne badania? Z góry dziękuje za odp kibicuję wam wszystkim i trzymam kciuki bo wiem co przeżywacie.
reklama
witam wszystkie
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhhco za ulgaaaaa.... czekam tylko na wyniki do konca miesiaca i od SIERPNIA>>>ZACZYNAMY WALKĘ O MALEŃSTWO
powiem wam ze troche sie boje bo jak sobie to wszystko przypomne to masakra ale dam rade musze dac wkoncu robie to dla naszego malego szczescia))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bede stymulowana innymi lekami wiec moze wiecej komorek sie uzyskaheh
SIERPIEŃ NOWA WALKA>NOWA NADZIEJA>
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhhco za ulgaaaaa.... czekam tylko na wyniki do konca miesiaca i od SIERPNIA>>>ZACZYNAMY WALKĘ O MALEŃSTWO
powiem wam ze troche sie boje bo jak sobie to wszystko przypomne to masakra ale dam rade musze dac wkoncu robie to dla naszego malego szczescia))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bede stymulowana innymi lekami wiec moze wiecej komorek sie uzyskaheh
SIERPIEŃ NOWA WALKA>NOWA NADZIEJA>
genna
Fanka BB :)
Ona232 super wieści, czyli tak naprawdę od następnego cyklu zaczynacie? Zajebiaszczo a juz myślałam ze bedą zwlekali z rozpoczęciem procedurwitam wszystkie
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhh>
genna
Ona232. No to idziesz za ciosem kobitko a w jakiej klinice byłaś, bo ja nowa jestem więc jeszcze was nie ogarniam i nie wiem czy pisalas do jakiej uczęszczasz kliniki.
Ostatnia edycja:
martaczi
Witaj Moni do programu potrzebne jest ogólne badanie nasienia partnera i Twoje AMH (3 miesiące ważne)
genna
Hmmm martaczi piszesz 3 miesiące ja AMH ma m świeże ale badanie mojego m bedzie miało 3 miesiące na naszej wizycie kwalifikacyjnej, bo są z 8 kwietnia, mam nadzieje ze wystarcza najwyzej szybko u nich zrobi sie badanie
reklama
Podziel się: