Dzień dobry dziewczęta Jak tam u WAas mija kolejny dzień? Ja dziś mam kryzys, jestem w 2dpt i bardzo bolą mnie plecy, wzięłam standardowo relanium i 1 nospe, ale nic mi nie pomaga. Plecy bolą mnie jak na miesiączkę, ale to za wcześnie i odbieram to za sygnał, że coś się tam jednak dzieje. Oby pozytywnego
reklama
martaczi
Fanka BB :)
Buziulek - rzecz jasna że pozytywnego!!! &&&
Kwiatuszekq - w w którym dniu cyklu masz robić to badanie fsh?
Kwiatuszekq - w w którym dniu cyklu masz robić to badanie fsh?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
buziolek - nospa na bol brzucha. jak cie niemilosiernie boli cos to mozesz wziasc paracetanol (uznany w ciazy w ktorej obecnie jestes)
martaczi
Buziulek - ale co Cię tak boli brzuch czy te plecy? weź sobie poleż i odpocznij włącz dobry film!
genna
Martaczi właśnie dzwonilam do invimedu bo kwiatuszek mnie wystraszyl i mamy wziąć wszystko co mamy, no ja mam badanie AMH z czerwca ale fsh nie mam świeżego czyli do 3 miesięcy, a robi sie je w 2-4 dc a ja dzisiaj mam 13 dc więc i tak nie zrobię , ale generalnie pani w recepcji nic nie wiedziała, bo to lekarze , ewentualnie zlecą badania potrzebne , ale jeżeli wszystko bedzie OK to juz podpisuje sie umowę
Ostatnia edycja:
martaczi
ja dziś dostałam okres więc pójdę zrobić jeszcze fsh. martwię się o wynik amh bo miałam w zeszłym roku 1,5 a teraz jestem już po 3 stymulacjach
reklama
Podziel się: