Cześć dziewczyny .Jestem po jednej nie udanej procedurze in vitro (3 transfery)obecnie postanowiliśmy zmienić klinikę na Novum w Warszawie i starać się o dofinansowanie, w związku z tym mam do was pytanie czy macie doświadczenie z tą kliniką ? i z dr Czer...........? czy na wizytę kwalifikacyjną potrzebne są jakieś aktualne badania? Z góry dziękuje za odp kibicuję wam wszystkim i trzymam kciuki bo wiem co przeżywacie.
reklama
witam wszystkie
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhh

co za ulgaaaaa.... czekam tylko na wyniki do konca miesiaca i od SIERPNIA>>>ZACZYNAMY WALKĘ O MALEŃSTWO

powiem wam ze troche sie boje bo jak sobie to wszystko przypomne to masakra
ale dam rade musze dac wkoncu robie to dla naszego malego szczescia
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bede stymulowana innymi lekami wiec moze wiecej komorek sie uzyska
heh
SIERPIEŃ NOWA WALKA>NOWA NADZIEJA>
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhh

powiem wam ze troche sie boje bo jak sobie to wszystko przypomne to masakra
bede stymulowana innymi lekami wiec moze wiecej komorek sie uzyska
SIERPIEŃ NOWA WALKA>NOWA NADZIEJA>
genna
Fanka BB :)
Ona232 super wieści, czyli tak naprawdę od następnego cyklu zaczynacie? Zajebiaszczowitam wszystkie![]()
ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhh>
genna
Ona232. No to idziesz za ciosem kobitko
a w jakiej klinice byłaś, bo ja nowa jestem więc jeszcze was nie ogarniam i nie wiem czy pisalas do jakiej uczęszczasz kliniki.
Ostatnia edycja:
martaczi
Witaj Moni do programu potrzebne jest ogólne badanie nasienia partnera i Twoje AMH (3 miesiące ważne)
genna
Hmmm martaczi piszesz 3 miesiące ja AMH ma m świeże ale badanie mojego m bedzie miało 3 miesiące na naszej wizycie kwalifikacyjnej, bo są z 8 kwietnia, mam nadzieje ze wystarcza najwyzej szybko u nich zrobi sie badanie
reklama
Podziel się: