reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

KWIATUSZEk ja to samo mysle,ja codzien Was czytalam,tylko nie moglam sie zebrac,bo.ciezkie chwie byly i zyc mi sie nie chcialo,nawet.klikac paluchami po literach,by co napisac do Was,ale czekalam na wiesci od Was codziennie,co u Was,jakos mi przyjemniej na sercu bylo,ze tu jestescie i wiecie,co to wszystko znaczy,z czym sie to je:) i ile trzeba pieprzu zjesc,by zaczelo trawic ;)

reklama
kwiatuszek - jak to mówią w kupie raźniej :-) tym bardziej, że mamy tu wszystkie taki problem.

Nie wiem co bym bez Was zrobiła, nikt tak nie zrozumie człowieka jak inny człowiek z takimi samymi problemami.

Ja jestem po drugiej porcji usunięcia brodawek i nie wiem co się dzieje, ale boli mnie jak cholera. Wycinali mi na plecach i nie mogę się opierać.

Czekam na 2 wyniki histopatologiczne z wycięcia brodawek, 8 sierpnia robię kolonoskopię i jak wszystkie wyniki będą OK to lecę po moje bąbelki :tak:

Molla - :tak:ja cały czas wierzę i trzymam kciuki za Ciebie. Tym razem musi się udać. Z całego serca Ci tego życzę.

Ostatnia edycja:
Juta - 100 lat 100 lat :-D:-D:-D Kochana spełnienia marzeń!!!
Buziulek - trzymam kciuki za wysoką bete:-)
Kwiatuszek-spadaj działać ja nawet po tylu latach i tak wierzę w naturalny cud:-)
Molla - doskonale Cie rozumiem jateraz ciągle szalejei już myślę że jestem chora psychicznie (jakie ja mam sny ciągle porody ciąże badania wizyty też tak macie?) a co dopiero Ty po takich przejściach!!! ale dobrze wiesz że stres nie jest w Twoim stanie wskazany wszystko będzie dobrze już nie długo przytulisz zdrowego ślicznego dzieciaczka:tak: ale i tak &&& masz załatwione:-)
Maya ehh ciągle coś !!

KWIATUSZEK ja teraz wyjatkowo spokojna jakas od srodka id poczatku i tak jestem,boje sie,to normalne po tym wszystkim,jeszcze te plamienia,ale nie wsciekam sie,dawniej juz bym usg z 10 razy robila,macala,ogladala sutki,itp.,a teraz jakos wewnetrzny spokoj,choc strach zostanie do koncA
A co do Twoich dni to trzeba chlopa zacisnac i KOPULOWAC POKI CZAS I OCHOTA,a moze jaka kijanka sie przyplata :)

BUDZIULEK jeszcze sobie przypomnialam,ze 2 lata temu po IUI ktorejstam mialam wlasnie bete podobna do twojej,c.biochemiczna i w nastepnym cyklu mialam kolejna IUI i udalo sie,tylko moja glupota byla,ze zrobilam sikanca,wyszla mi 1 krecha,odstawilam leki glupia,si poronilam. Teraz widze jaka glupia bylam,widze to po czasie,ale do czego daze,ze sama widzisz,ze po ciazy odrazu zaciazylam,i teraz jak widze,nie tylko na moim przykladzie,mam ich wiele,to cos tam w tym prawdy jest,ze po ciazy kolejna ciaza EXTRA SZYBKO :) :) :)

Molla - zaciskam kciuki za Twoją wizytę. Musi być dobrze przecież już tyle wycierpiałaś, że stanowczo mówię dość!! Trzymaj się Kochana.
Lilia - panieńskie się udał:-) teraz jestem strasznie zagoniona przed ślubem:crazy:. Co do brodawek to moje to raczej pieprzyki (chyba, że to to samo). Na razie nie mam czasu - priorytetem dla mnie są badania immunologiczne a i tak nie mam kiedy ich zrobić, choć dzisiaj wybierałam się ale wystraszyłam się, że mogą mi źle pobrać krew i zostanie mi na ślub sinior:-)
Maya - Dzięki za kciuki. Ja już teraz czekam na crio bo mam zamrożone zarodeczki
Juta - ja już pisałam kiedyś o badaniach. Zrobiłam ich strasznie dużo i pewnie nie wszystkie potrzebnie... Teraz jak już mam większą wiedzę to nie robiłąbym wszystkich... Czy histeroskopia jest istotna przed in vitro? Jak się stymulujesz? Może nie trzeba obić więcej badań. Napewno ważna jest tarczyca (ale nie przeciwciała tylko TSH i FT$), z immunologi zrobiłabym ewentualnie jeszcze przeciwkardiolipinie i przeciwłożyskowe. Rozumię, że hormony masz porobione? Ja badania robiłam sama prywatnie - nie czekałam jak mi zlecą

reklama
Do góry