Szkoda... musisz czekać. Będziesz jeszcze robiła testy?nie, przynajmniej w mojej klinice - test 14 dni po transferze a potem umawiamy się na usg
reklama
@marzycielko jak po wizycie?
Artemida90
Fanka BB :)
tak zrobiłam jak wróciłam z pracy i będę robić jutro rano i będę dzwonić do kliniki z wynikiem…. To jest test dziś po pracySzkoda... musisz czekać. Będziesz jeszcze robiła testy?
Załączniki
Artemida90
Ja wolałabym prostą odpowiedź jestem w ciąży, nie jestem w ciąży to byłoby lepsze niż takie nie wiadomo co. A jeszcze nijak zweryfikować rezultat mam już dość gonitwy myśli
marzycielko
Już po wizycie dzieci rosną, krwiak się zmniejsza, pani powiedziałam mi że na jej oko będziemy mieć parkę ale wiadomo że to nie jest jeszcze pewne@marzycielko jak po wizycie?
Faktycznie słaba ta kreska...tak zrobiłam jak wróciłam z pracy i będę robić jutro rano i będę dzwonić do kliniki z wynikiem…. To jest test dziś po pracy
reklama
Artemida90
No przecież mówiłam - inaczej powinien wyglądać test ciążowy 14 dni po transferze….i nikt mi nie powie że testami nie wykryjesz biochemicznej. Jeśli bhcg rośnie w prawidłowej ciąży to i test powinien ciemnieć no nie ma bata. Robiłam testy w poprzedniej ciąży nawet już po USG i wiem jak wyglądały. Jestem maniak testów i robię ich multum - to jak uzależnienie.Faktycznie słaba ta kreska...
Podziel się: