No Pati bardzo się cieszęi melduj się jak ta krew będę gratulować ale później. Teraz trzymam kciukasyTak, wiem, że nie jestem pierwsza i często czytałam tutaj takie historie ale mimo wszystko nawet w snach bym nie pomyślała że może mnie spotkać coś takiego...
Wczoraj robiłam test czułości 10, dzisiaj 20. I dzisiaj kreska widoczniejsza bardziej mimo iż test o mniejszej czułości...
Jutro po południu idę na krew. Zobaczymy.
reklama
Jessylox
Fanka BB :)
Podobno jak raz się zajdzie w ciążę, to potem się już wszystko rozkręca, więc trzeba się cieszyćTak, wiem, że nie jestem pierwsza i często czytałam tutaj takie historie ale mimo wszystko nawet w snach bym nie pomyślała że może mnie spotkać coś takiego...
Wczoraj robiłam test czułości 10, dzisiaj 20. I dzisiaj kreska widoczniejsza bardziej mimo iż test o mniejszej czułości...
Jutro po południu idę na krew. Zobaczymy.
Madame JS
Pierwsze prenatalne ;-)Czy robiliście jakieś badania przed ,, połówkowymi,, ?
Plus minus podobnie widze z lekami (suplami), bez melatoniny kurkuminy etc. Ale dhea brałam miedzy druga a trzecia procedura i oprócz tego że amh wzrosło z 2.5 na 5.2, wyłysienia i mnóstwa zaskornikow nie było sukcesu, mamy jeden zarodek. W pierwszej procedurze było najlepiej bo dwa dobre zarodki z 5doby blastocysty i bez żadnych supli. Im dalej w las tym gorzej było. Na szczęście od pazdz już bez dhea I skóra wróciła do normy, wlosy odrastają...Powodzenia! My myślimy o Warszawie ale odległość z Pz mnie przeraża...I koszty novum.. może z finansowaniem...ja leczyłam się w Niemczech i niestety był to stracony czas bo nawet mnie nie zdiagnozowali tylko naciągali na kolejne podejścia.
Teraz zaczynam leczenie w PL u dr.Janowca w Nowym Saczu ale on też pracuje w Parens Kraków. Także samoloty już zarezerwowane i wiosną działamy bardzo zaufałam temu lekarzowi co jest dla mnie mega ważne bo Niemcom wogole nie ufałam
A co do suplementów to tak:
Bioquinon
Kurkumina
Resveratrol
TenFertil Ona
Nac
Omega 3
Magnez
Wit D
DHEA
Melatonina
Jest tego trochę do tego teraz jestem na antybiotykach na zapalenie endometrium
Prenatalne mam za sobą. A czy coś z krwi?Pierwsze prenatalne ;-)
Madame JS
W Polsce możesz sobie zrobić, co tylko chceszPrenatalne mam za sobą. A czy coś z krwi?
Lekarz nie przepisuje Ci badań krwi i moczu co miesiąc? Czy chciałabyś coś jeszcze?
Nie ma takich badań jak przy pierwszych prenatalnych, które wiązałyby te 2 kwestie - krew i USG.
AnitaaP.
HejCześć.
Przystąpiliśmy z mężem do procedury invitro.
Jestem po pierwszej punkcji (4 pęcherzyki, jeden pusty, 3 pobrane komórki jajowe), już po godzinie zadzwonił Embriolog z informacją że komórki są niezdolne do zapłodnienia. Czy jest możliwość że podczas kolejnej symulacji a później punkcji pojawią się prawidłowe komórki? Czy jest szansa? Czy wszystkie moje komórki są wadliwe? Czy lekarz może zmienić np leki na stymulacje i przy kolejnej punkcji może być lepiej? Bardzo się boję że nie będę mogła być mamą..
Mam 30 lat, AMH 0,96
Bardzo proszę o odpowiedź..
Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji i też bardzo się boje co z tego wyjdzie. Mam 29 lat i amh 0,735.
Każda kolejna stymulacja może być inna i na innych lekach.
reklama
To Twoja pierwsza stymulacja?Hej
Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji i też bardzo się boje co z tego wyjdzie. Mam 29 lat i amh 0,735.
Każda kolejna stymulacja może być inna i na innych lekach.
Jak długo się staracie?
Powodzenia, trzymam mocno kciuki!
Ja w czwartek mam mieć wizytę w Klinice, będziemy omawiać to niepowodzenie i mam nadzieję że nowy plan stymulacji, leczenia..
A myślisz że to możliwe że w wieku 30 lat mam same wadliwe komórki? Czy to mógł być po prostu pech w tej stymulacji?
Podziel się: