Nutka 1533
Fanka BB :)
A nie myślałaś o Wrocławiu? Jest bliżej niż Warszawa. Ja byłam w Invimedzie u doktora Ż. Dobrze mi się z nim "pracowało" I do 3 ciąż doprowadził z jednej punkcji (u nas problem był i ze mną i z mężem). Dwie poroniłam i szybko skierował mnie na badania dlaczego tracę ciąże i teraz jestem w 17 tygodniu. Jedyny minus tego lekarza to, że za szybko estrofem odstawia, ale sama na łasną rękę brałam i jest git. On nie naciąga na niepotrzebne rzeczy tylko dąży do jak najszybszej ciąży.Plus minus podobnie widze z lekami (suplami), bez melatoniny kurkuminy etc. Ale dhea brałam miedzy druga a trzecia procedura i oprócz tego że amh wzrosło z 2.5 na 5.2, wyłysienia i mnóstwa zaskornikow nie było sukcesu, mamy jeden zarodek. W pierwszej procedurze było najlepiej bo dwa dobre zarodki z 5doby blastocysty i bez żadnych supli. Im dalej w las tym gorzej było. Na szczęście od pazdz już bez dhea I skóra wróciła do normy, wlosy odrastają...Powodzenia! My myślimy o Warszawie ale odległość z Pz mnie przeraża...I koszty novum.. może z finansowaniem...