reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Odzywam się w przerwie od sajgonu domowego 😂 Dagmara 2800, Dominik 3220 ❤️❤️

Załączniki

• f0ae1604-c138-4d51-8071-2e147d498b48.jpg
    f0ae1604-c138-4d51-8071-2e147d498b48.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej :)

Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej :)
Ja jestem ogolnie przeciwnikiem 2 zarodków ale dziewczyny tutaj jak najbardziej tak robiły i wszystko było ok. Ja poprostu boje sie ciazy mnogiej i ewentualnych problemow z tym związanych. Bliźniaki jeszcze ok ale jak któryś zarodek sie podzieli i beda wtedy trojaczki. Z pojedyncza często sa komplikacje a co dopiero z mnoga 🤷🏻‍♀️. Oczywiscie to jest tylko i wyłącznie moja opinia zeby nie wywiązała sie z tego gownoburza bo juz kiedys ten temat był poruszany i dziewczyny które zdecydowały sie na 2 zarodki były oburzone tym ze ktos moze miec inne zdanie. Kazdy ma prawo do własnej decyzji mi za każdym razem proponowali 2 zarodki ale zawsze odmawiałam.

Jesli masz duzo zarodkow to czemu nie, ale ja wybieralam po 1 ( wszystkich zarodkow mialam 5 )

Spokojnie jak u mnie się tak dzieje to nie znaczy, że u ciebie będzie podobnie. Też mam taki plan. Tylko coraz mi dalej do tego nifty. Na razie poczekam te 2 tygodnie, bo nie wiem nawet czy będę go potrzebować.
Mi moja dr powiedziała że nie sugeruje my się pomiarem bo na początku to normalne że dziecko rośnie różnie .u mnie akurat bylo odwrotnie że z USG starsza ciąża niż kalendarza. Ale co Ci powiedział dr że to normalne czy że się niepokoi,, bo stres nie jest Ci potrzebny. Byłaś w klinice czy u swojego lekarz ?? Od prowadzenia ciąży ?

reklama
Do góry