reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No u mnie Jest 4 dni różnicy ale to było moje pierwsze usg i pokazywało 7+2 A powinno byc 7+6. Dr która mnie badała powiedziała ze dziecko wyglada ok i serce bije prawidłowo ale nie poruszaliśmy wieku dziecka bo nie mowilam ze robilam in vitro.
wiesz co u mnie nie chodzi o opóźnienie z transferu. Tym się ginekolog nie martwił. Ale o to, że w porównaniu z poprzednim usg crl jest za małe o 3 dni. Ty się nie martw.

reklama
A ile mialas opóźnienia na poczatku?
5 dni. U mnie beta od początku była niska. Miałam 2AB. I to niby by to tłumaczyło. Że zanim wyszedł z tej otoczki itd. to mogło tak być. I do tego dzisiejszego usg lekarz się nic nie przejmował. Pewnie gdyby dziś przyrósł prawidło to byłoby dobrze. No ale niestety.

5 dni. U mnie beta od początku była niska. Miałam 2AB. I to niby by to tłumaczyło. Że zanim wyszedł z tej otoczki itd. to mogło tak być. I do tego dzisiejszego usg lekarz się nic nie przejmował. Pewnie gdyby dziś przyrósł prawidło to byłoby dobrze. No ale niestety.
Za 2 tyg ide jeszcze raz na usg zobacze czy u mnie bedzie juz sie dalej prawidłowo rozwijał czy moze bedzie jak u ciebie. Bede robic NIFTY pro zaraz jak tylko minie 10tyg zeby jak najszybciej wiedzieć jesli cos jest nie tak

Za 2 tyg ide jeszcze raz na usg zobacze czy u mnie bedzie juz sie dalej prawidłowo rozwijał czy moze bedzie jak u ciebie. Bede robic NIFTY pro zaraz jak tylko minie 10tyg zeby jak najszybciej wiedzieć jesli cos jest nie tak
Spokojnie jak u mnie się tak dzieje to nie znaczy, że u ciebie będzie podobnie. Też mam taki plan. Tylko coraz mi dalej do tego nifty. Na razie poczekam te 2 tygodnie, bo nie wiem nawet czy będę go potrzebować.

reklama
Do góry