reklama
Hankaa
Fanka BB :)
O jakie słodkości jak się czujecie?Odzywam się w przerwie od sajgonu domowego Dagmara 2800, Dominik 3220
Ewewie
Aktywna w BB
cudownościOdzywam się w przerwie od sajgonu domowego Dagmara 2800, Dominik 3220
Ewewie
Aktywna w BB
Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej
Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej
Orchidea33
Dziewczyny ja po prenatalnych. Maluch zdrowy, 63mm wiec wyglada na 12+3 czyli o 4 dni wiecej niz wg kalendarza. Ale najważniejsze, ze wszystko ok pomierzyli, posprawdzali. W tescie pappa wyszlo male prawdopodobieństwo. Najprawdopodobniej chłopak
Elessi
Ja jestem ogolnie przeciwnikiem 2 zarodków ale dziewczyny tutaj jak najbardziej tak robiły i wszystko było ok. Ja poprostu boje sie ciazy mnogiej i ewentualnych problemow z tym związanych. Bliźniaki jeszcze ok ale jak któryś zarodek sie podzieli i beda wtedy trojaczki. Z pojedyncza często sa komplikacje a co dopiero z mnoga . Oczywiscie to jest tylko i wyłącznie moja opinia zeby nie wywiązała sie z tego gownoburza bo juz kiedys ten temat był poruszany i dziewczyny które zdecydowały sie na 2 zarodki były oburzone tym ze ktos moze miec inne zdanie. Kazdy ma prawo do własnej decyzji mi za każdym razem proponowali 2 zarodki ale zawsze odmawiałam.Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Jesli masz duzo zarodkow to czemu nie, ale ja wybieralam po 1 ( wszystkich zarodkow mialam 5 )Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Magda 1234
Mi moja dr powiedziała że nie sugeruje my się pomiarem bo na początku to normalne że dziecko rośnie różnie .u mnie akurat bylo odwrotnie że z USG starsza ciąża niż kalendarza. Ale co Ci powiedział dr że to normalne czy że się niepokoi,, bo stres nie jest Ci potrzebny. Byłaś w klinice czy u swojego lekarz ?? Od prowadzenia ciąży ?Spokojnie jak u mnie się tak dzieje to nie znaczy, że u ciebie będzie podobnie. Też mam taki plan. Tylko coraz mi dalej do tego nifty. Na razie poczekam te 2 tygodnie, bo nie wiem nawet czy będę go potrzebować.
reklama
o a tu widać przesłodkie rodzeństwo. Dużo zdrówka dla Was Kochana no i oczywiście gratulacje dla Ciebie i dumnego tatyOdzywam się w przerwie od sajgonu domowego Dagmara 2800, Dominik 3220
Podziel się: