Wspaniale Serdecznie gratuluję U mnie też transfer świeżaka się nie udał, a mrozak za to super i ma już prawie 5 lat Dlatego teraz lekarz zdecydował, że również będzie transfer mrozaka Ja się tylko denerwuje czy uda się zamrozić jakiś zarodek, bo ostatnio do mrożenia nadawał się tylko jeden.Czesc dziewczyny ja jestem po invitro , stymulacje mialam w pazdzierniku . pierwszy transfer swiezaka sie nie udal , 2 transfer mialam w Marcu na cyklu sztucznym I na USG zobaczylam 2 serduszka
reklama
Cudownie Wspaniałe wiadomości, więc odpoczywaj i ciesz się spokojnie świętamiDziewczyny ja po prenatalnych. Maluch zdrowy, 63mm wiec wyglada na 12+3 czyli o 4 dni wiecej niz wg kalendarza. Ale najważniejsze, ze wszystko ok pomierzyli, posprawdzali. W tescie pappa wyszlo male prawdopodobieństwo. Najprawdopodobniej chłopak
eij
Fanka BB :)
Dokładnie, dwa zarodki, ciąża donoszona bez żadnych komplikacji , samopoczucie podejrzewam że jak w ciąży pojedynczej, tyle że większy brzuch i więcej na wadze@eij miała dwa zarodeczki podane w pierwszej procedurze i właśnie te zdjęcia Dagmary i Dominika są zwienczeniem ona by Ci napewno odpowiedziała na Twoje pytanie ale przy tej dwójce napewno będzie to troszkę oddalone w czasie
i jeszcze cała ciąża w pracy prawieDokładnie, dwa zarodki, ciąża donoszona bez żadnych komplikacji , samopoczucie podejrzewam że jak w ciąży pojedynczej, tyle że większy brzuch i więcej na wadze
Świetne wieściDziewczyny ja po prenatalnych. Maluch zdrowy, 63mm wiec wyglada na 12+3 czyli o 4 dni wiecej niz wg kalendarza. Ale najważniejsze, ze wszystko ok pomierzyli, posprawdzali. W tescie pappa wyszlo male prawdopodobieństwo. Najprawdopodobniej chłopak
Gratuluję !!Dokładnie, dwa zarodki, ciąża donoszona bez żadnych komplikacji , samopoczucie podejrzewam że jak w ciąży pojedynczej, tyle że większy brzuch i więcej na wadze
Cudy
Ja jestem w tej części ciąż bliźniaczych gdy nie jest tak różowo właśnie zaliczyłam rzygankoDokładnie, dwa zarodki, ciąża donoszona bez żadnych komplikacji , samopoczucie podejrzewam że jak w ciąży pojedynczej, tyle że większy brzuch i więcej na wadze
nieagatka
podstawowe pytanie to - jestes gotowa na ewentualna ciaze mnoga? Bo jesli tak to probuj. Ja bylam zdecydowana, jednak pierwsza stymulacja dala tylko jeden zarodek. Udalo sie. Druga stymulacja dala wiecej zarodkow, ale po piereszym dziecku wiedzialam, ze dwoch zarodkow nie wezme na bank. Dla mnie to kosmos - dwa noworodki na raz. Ale jesl tu kilka mam blizniakow i chwala sobieDziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej
Ja zaluje ze zgodzilam sie na swiezaka, bardzo zle sie wtedy czulam, mialam ostra hiperstymulacje , ja mam niska rezerwe I bralam maxymalne dawki lekow, lekarz przed procedura powiedzial ze Bede miec 1 gora 2 zarodki a mialam 5 wiec glowa do gory, 5 lat temu byly inne leki ,tachnika poszla do przoduWspaniale Serdecznie gratuluję U mnie też transfer świeżaka się nie udał, a mrozak za to super i ma już prawie 5 lat Dlatego teraz lekarz zdecydował, że również będzie transfer mrozaka Ja się tylko denerwuje czy uda się zamrozić jakiś zarodek, bo ostatnio do mrożenia nadawał się tylko jeden.
Trzymam kciuki
reklama
Biedroneczka28
Tak jak piszą dziewczyny, jeśli jesteś gotowa na ewentualną dwójkę bierz dwa ja wzięłam dwa zarodki przy pierwszej próbie i niestety biochemiczna ale gdybym znów miała podchodzić i miałabym zarodki to wzięłabym znów dwaDziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić.
Jestem przed 3 transferem i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Tyle już się naczytałam różnych rzeczy.... a jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt jej za mnie nie podejmie, ale z Wami może będzie mi łatwiej
Podziel się: