reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A co tu taka cisza ?? Śpicie jeszcze ??? Tak tylko wpadłam życzyć wam cudownego poniedziałku , jak i reszty tygodnia 😘😘❤️ mój zaczyna się wspaniale ( pełen nerwów 🙈) dziś jadę na pierwszy podgląd stymulacji 🙈( dobrze że mam pazury długie, przynajmniej jest co obgryzać 🤣🤣🤣🤣🙈) cudownego dnia moje drogie ❤️

reklama
A co tu taka cisza ?? Śpicie jeszcze ??? Tak tylko wpadłam życzyć wam cudownego poniedziałku , jak i reszty tygodnia 😘😘❤️ mój zaczyna się wspaniale ( pełen nerwów 🙈) dziś jadę na pierwszy podgląd stymulacji 🙈( dobrze że mam pazury długie, przynajmniej jest co obgryzać 🤣🤣🤣🤣🙈) cudownego dnia moje drogie ❤️
Dziękuję 😘 dla Ciebie również cudownego dnia :) Trzymam kciuki za dziś :)

Powodzenia :) ja tez dzis usg, bo mi zmienili termin z srody. Wczoraj przeczytałam, ze nasze malenstwo jest teraz wielkosci zelka i tak mnie to rozbawilo, ze maz stwierdzil, ze jednak normalna to ja nie jestem 🤪

Powodzenia :) ja tez dzis usg, bo mi zmienili termin z srody. Wczoraj przeczytałam, ze nasze malenstwo jest teraz wielkosci zelka i tak mnie to rozbawilo, ze maz stwierdzil, ze jednak normalna to ja nie jestem 🤪
Niech rośnie 😍😍 cudownych widoków na USG życzę ❤️❤️❤️ ( mam nadzieję że mi też kiedyś dane będzie zobaczyć moje dziecko na aparacie USG 😔)

Bo ono wyglada faktycznie jak zelek,ma takie smieszne kuleczki ,poczatek raczek i nozek.Moj gon tez mowil "Gummibärchen ".cudownych widokow.

ja tez dzis mam usg....😱😱🥰🙏 trzymam kciuki za piekne widoki❤❤

Tez masz te aplikacje ciąża plus ?
Ja co tydzień podgladam czym jest hahaha... od soboty jest śliwka ewentualnie koliber albo makaronik 🤣🤣🤣 u mojej siostry niedawno bylo jak ciasto czekoladowe ... 🤣🤣🤣

ja tez dzis mam usg....😱😱🥰🙏 trzymam kciuki za piekne widoki❤❤

Tez masz te aplikacje ciąża plus ?
Ja co tydzień podgladam czym jest hahaha... od soboty jest śliwka ewentualnie koliber albo makaronik 🤣🤣🤣 u mojej siostry niedawno bylo jak ciasto czekoladowe ... 🤣🤣🤣
Dzieki! Tez trzymam kciuki ❤
Tak! Teraz jesteśmy zelkiem albo malinka. Ale zelek mi sie bardziej podoba 😂 fajnie ta aplikacja pozwala na zwizualizowanie dziecka. Bo cm nic mi nie mowia ;)

reklama
Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.

Do góry