reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.
No i weź tu normalnie zyj.... ja staram sie nie sluchac takich opinii. Nikt nie wie, co temu glupkowi siedzi w glowie. On chce zebysmy sie bali, zywi sie tym. Poki Ukraina sie broni nie ma takiego niebezpieczeństwa. Trzeba im pomagać i trzymac za nich kciuki, zeby im sie udalo obronic państwo. Jak wygraja to na pewno nie pojdzie dalej. Rosja chciala sprzet od Chin ale zagrozili juz Chinom, ze dostana sankcje za pomoc, wiec nie sądzę, ze cos zrobia. Oni chca gospodarczo się rozwijać.
Wydaje mi sie, ze musimy zyc normalnie bo co chwilę cos jest. Jak nie covid, to wojna za granicą...

reklama
Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.
Nie stety nasz region leży w kiepskim położeniu, sama się martwię po tym jak bomby spadły tak blisko naszej granicy. Miejmy nadzieję że będzie dobrze.sama się martwię jak to będzie i czy będzie z czego żyć. Mój mąż ma firmę budowlaną i ludzie tak jak piszesz odwołują remonty ,za chwilę zostanie bez pracy i jego pracownicy też. Jeśli to się nie uspokoi trzeba będzie nam wyjechać w inny rejon Polski ale tu sama mam nie dokończony dom i sama nie wiem czy warto inwestować..

A co tu taka cisza ?? Śpicie jeszcze ??? Tak tylko wpadłam życzyć wam cudownego poniedziałku , jak i reszty tygodnia 😘😘❤️ mój zaczyna się wspaniale ( pełen nerwów 🙈) dziś jadę na pierwszy podgląd stymulacji 🙈( dobrze że mam pazury długie, przynajmniej jest co obgryzać 🤣🤣🤣🤣🙈) cudownego dnia moje drogie ❤️
Trzymam kciuki za dziś!

Kochana nie stresuj się , jest kilka powodów dlaczego u nas nie będzie wojny . Po pierwsze jesteśmy w NATO , prawie cały świat stoi za nami więc on nawet nie myśli o tym żeby zaatakować Polskę ... A po co było to bombardowanie blisko naszej granicy , po to żebyśmy się bali i nie przyjmowali uchodźców ( jemu o to chodzi żeby ich powybijać i aby cała Ukraina była pod jego władza ... Ale coś mu to nie idzie ) , ale ja jestem pewna że nas nie zaatakuje. Po drugie stracił dużo wojska bo Ukraina dzielnie walczy ( tego się nie spodziewał ) i duzooo czasu minie żeby je odbudować , kto wie może tego on nie dożyje ( ponoć ma nowotwór ) . Jak dla mnie możesz spac spokojnie ... Attak na Ukrainę był długo planowany ... Więc tego że tam wojna wybuchnie można było się spodziewać ...

reklama
Do góry