reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja grymasze z jedzeniem. Czasem wydaje mi się, że mam na coś ochotę, a jak próbuje zjeść to się okazuje, że nie ma opcji i nie przełknę... Mój żołądek mnie wykończy.
Na weekend byliśmy u teściów i już chyba domyslili się w jakim jestem stanie po moich zwyczajach jedzeniowych.
Jutro mam USG i liczę, że będą już zarodeczki i serduszka 🥰
Pięknych widoków na usg dziewczyny :)

Ja już też po wizycie , pęcherzyki rosną równo i trochę już ich jest 😍😍 w środę kolejny podgląd i wtedy decyzja kiedy punkcja . Najprawdopodobniej następny poniedziałek , ale wszystko okaże się w środę 😍 @Orchidea33 gratuluje Ci z całego serca ❤️ Rosnijcie zdrowo 😍😍❤️
Dziekuje kochana 😘
Widzisz! Tez powolutku do przodu idziecie. Zanim sie nie obejrzysz to bedzie po transferze i bedziesz patrzec na rosnaca bete ❤❤❤

reklama
Do góry