reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co tu taka cisza ?? Śpicie jeszcze ??? Tak tylko wpadłam życzyć wam cudownego poniedziałku , jak i reszty tygodnia 😘😘❤️ mój zaczyna się wspaniale ( pełen nerwów 🙈) dziś jadę na pierwszy podgląd stymulacji 🙈( dobrze że mam pazury długie, przynajmniej jest co obgryzać 🤣🤣🤣🤣🙈) cudownego dnia moje drogie ❤️

reklama
A co tu taka cisza ?? Śpicie jeszcze ??? Tak tylko wpadłam życzyć wam cudownego poniedziałku , jak i reszty tygodnia 😘😘❤️ mój zaczyna się wspaniale ( pełen nerwów 🙈) dziś jadę na pierwszy podgląd stymulacji 🙈( dobrze że mam pazury długie, przynajmniej jest co obgryzać 🤣🤣🤣🤣🙈) cudownego dnia moje drogie ❤️
Dziękuję 😘 dla Ciebie również cudownego dnia :) Trzymam kciuki za dziś :)

Powodzenia :) ja tez dzis usg, bo mi zmienili termin z srody. Wczoraj przeczytałam, ze nasze malenstwo jest teraz wielkosci zelka i tak mnie to rozbawilo, ze maz stwierdzil, ze jednak normalna to ja nie jestem 🤪

Powodzenia :) ja tez dzis usg, bo mi zmienili termin z srody. Wczoraj przeczytałam, ze nasze malenstwo jest teraz wielkosci zelka i tak mnie to rozbawilo, ze maz stwierdzil, ze jednak normalna to ja nie jestem 🤪
Niech rośnie 😍😍 cudownych widoków na USG życzę ❤️❤️❤️ ( mam nadzieję że mi też kiedyś dane będzie zobaczyć moje dziecko na aparacie USG 😔)

Bo ono wyglada faktycznie jak zelek,ma takie smieszne kuleczki ,poczatek raczek i nozek.Moj gon tez mowil "Gummibärchen ".cudownych widokow.

ja tez dzis mam usg....😱😱🥰🙏 trzymam kciuki za piekne widoki❤❤

Tez masz te aplikacje ciąża plus ?
Ja co tydzień podgladam czym jest hahaha... od soboty jest śliwka ewentualnie koliber albo makaronik 🤣🤣🤣 u mojej siostry niedawno bylo jak ciasto czekoladowe ... 🤣🤣🤣

ja tez dzis mam usg....😱😱🥰🙏 trzymam kciuki za piekne widoki❤❤

Tez masz te aplikacje ciąża plus ?
Ja co tydzień podgladam czym jest hahaha... od soboty jest śliwka ewentualnie koliber albo makaronik 🤣🤣🤣 u mojej siostry niedawno bylo jak ciasto czekoladowe ... 🤣🤣🤣
Dzieki! Tez trzymam kciuki ❤
Tak! Teraz jesteśmy zelkiem albo malinka. Ale zelek mi sie bardziej podoba 😂 fajnie ta aplikacja pozwala na zwizualizowanie dziecka. Bo cm nic mi nie mowia ;)

reklama
Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.

Do góry