reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tyle że u mnie pierwsza ciąża w ogóle się nie rozwinęła, do 9tc nie było serca, a wtedy nie miałam encortonu dlatego jakoś to połączyłam. Zresztą w szpitalu zapytam tak czy siak o te badania
W razie czego zrobisz takie badania w testy dna.
Ja ostatnio robiłam tylko trzeba materiał zabezpieczyć;(. Strasznie mk przykro💔

reklama
N

Za pierwszym razem badałam. Zdrowe. 5.1.1 brak implantacji. Potem nie badałam ze względów finansowych. Podawałam po 2, poronienie zawsze około 8 tygodnia. Po 2 nieudanym podstawowe badania immunologiczne, nic nie wyszło. Więc za ciosem dalej i takie same sytuację albo brak implantacji albo poronienie.
Na razie planu brak bo trochę opadłam z sił. Byłam u prof. Malinowskiego w Łodzi zlecił mi I mężowi badania za około 5 tyś. Na wyniki czekam długo, po drodze profesor ma urlop. Jakiś plan się pewnie wykroi po wynikach.
Więc trochę korzystam z okazji i się dopieszczam na różne sposoby 😄. Ty u Paśnika byłaś jakie badania ?? I coś wyszło? Co mówił?
O kurde to wiele zrobilas…
Bylam i dal mi accofil i encorton
Brak kirow implantacyjnych… pcos, slabe komorki pewnie. Zawsze slabe zarodki

No I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. :-( :( Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Przykro mi bardzo!😥😥😥 miałam to samo za pierwszym razem. Teraz już nie liczę na cud jednak, bo wczoraj zrobiłam betę sprawdzić czy wzrosła i w stosunku do soboty spadla o 3 tys😭 z 29800 na 26900. Wiec to serduszko co wczoraj widzialam, albo chcialam je widziec, albo juz powoli zanika😭

Mam nadzieję, że nie będę musiała badac pozostałej 4
emoji6.png
oczywiście kochana i tego Tobie życzę 😘 i w ogóle cudownie że były wszystkie ok. chodziło mi o statystyki z ilości poprawnych zarodków ze stymulacji ;)

Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze nie piłam tego wina. Myślisz że mogę je wypić po punkcji jak będę miała 3 dni transferu codziennie nie więcej niż 200 gram czy lepiej w ogóle?
Po punkcji to spokojnie możesz się napić, jak będziesz miała ochotę to nawet więcej 😁 choć ponoć z tym winem to mit😅 Po punkcji dostałam też estrofem, jedną tabletkę. U mnie endometrium też było bez szału, tak 9 mm w dniu transferu, wszystko się udało i od razu ciąża. Teraz na sztucznym cyklu endometrium zdecydowanie lepiej i szybciej rośnie. W 10 DC miałam już 11 mm, lekarz zmniejszył dawki estrofemu i transfer będę miała w 17 DC.

Po punkcji to spokojnie możesz się napić, jak będziesz miała ochotę to nawet więcej 😁 choć ponoć z tym winem to mit😅 Po punkcji dostałam też estrofem, jedną tabletkę. U mnie endometrium też było bez szału, tak 9 mm w dniu transferu, wszystko się udało i od razu ciąża. Teraz na sztucznym cyklu endometrium zdecydowanie lepiej i szybciej rośnie. W 10 DC miałam już 11 mm, lekarz zmniejszył dawki estrofemu i transfer będę miała w 17 DC.
W marcu w nieudany transferze miałam endometrium 10 mm i wina nie piłam ale tyle się tu odczytałam ze po tej punkcji będę miała trzy dni to chyba się skuszę😁😁😁No zobaczymy jutro co tam będzie. Liczę chociaż na 3 pęcherzyki i jedna dobra komórkę. Marże chociaż o tej jednej. Moja druga stymulacja i na pewno ostatnia wice chciałabym żeby ten transfer się odbył ❤️

reklama
Do góry